Buy-Back: Soluția Eaton pentru modernizarea sistemelor UPS

 Campania EATON de buy-back pentru UPS :  „Trade-In 2024”

Eaton, companie de management inteligent al energiei, desfășoară o campanie prin care își propune oferirea de soluții accesibile pentru modernizarea sistemelor de alimentare neîntreruptibilă (UPS) prin înlocuirea elementelor vechi cu unele de ultimă generație. Campania de buy-back numită „Trade-In 2024”, care se desfășoară în țările din Europa în perioada 1 aprilie – 30 iunie 2024, este concepută pentru a ușura viața managerilor IT, permițându-le să cumpere un nou UPS, cel mai bun din clasă, în timp ce îl reciclează pe cel vechi într-un mod responsabil față de mediu.

Oferta este disponibilă prin intermediul partenerilor IT oficiali Eaton și se aplică unei game largi de modele de UPS Eaton online și line interactive, potrivite pentru orice infrastructură IT distribuită.

Marius Burlacu, Sales Manager IT Channel la Eaton a declarat: „Această campanie face parte din angajamentul nostru continuu față de sustenabilitate, oferind astfel valoare clienților noștri. Prin tranzacționarea vechiului lor UPS, clienții pot nu numai să facă upgrade la cea mai recentă tehnologie la un cost redus, ci și să contribuie la reducerea deșeurilor electronice, asigurându-se că vechile lor dispozitive sunt eliminate într-un mod ecologic.”

Responsabilitatea față de mediul înconjurător este unul dintre elementele pe care se pune un accent din ce în ce mai mare, iar companiile devin conștiente de rolul pe care îl au pe fondul modificărilor legislative la nivel European care încurajează sustenabilitatea. Înlocuirea sistemelor de alimentare neîntreruptibilă cu unele moderne și eficiente, precum și reciclarea sistemelor într-un mod profesionist și responsabil ajută companiile să atingă obiective de sustenabilitate. Mai mult decât atât, echiparea cu UPS-uri de ultimă generație reprezintă o garanție a utilizării acestora pe termen lung, contribuind și din acest punct de vedere la obiectivele de responsabilitate față de mediu.

Avantajele importante pe care participarea la campania Eaton le aduce pentru companiile partenere sunt:

Continuitatea operațiunilor – Cele mai recente sisteme UPS Eaton oferă energie de rezervă fiabilă, asigurând continuitatea fără probleme a operațiunilor în afaceri, chiar și în timpul întreruperilor de curent.

Protecția datelor – protecția împotriva pierderii sau coruperii datelor prin oprirea în siguranță a sistemului sau trecerea la alimentarea de rezervă în timpul întreruperilor de alimentare.

Protecția dispozitivelor – atenuarea riscului de deteriorare a echipamentelor IT sensibile prin reglarea alimentării cu energie în timpul fluctuațiilor de tensiune.

Eficiență și compatibilitate – sistemele UPS mai noi sunt mai eficiente din punct de vedere energetic, reducând costurile  consumului de energie. De asemenea, oferă o compatibilitate mai bună cu infrastructura IT existentă și vin cu caracteristici îmbunătățite, cum ar fi un software de management mai bun sau un factor de putere îmbunătățit.

De asemenea, actualizarea UPS-urilor se pliază pe o tendință importantă la nivel european, digitalizarea. Inițiativa Deceniului Digital, care a stabilit obiectivele pe care Uniunea Europeană vrea să le atingă până în 2030 în acest sector al digitalizării, cuprinde elemente care sunt direct dependente de alimentarea continuă și eficientă cu energie și de protecție a datelor, iar UPS-urile au un rol din ce în ce mai important.

Marius Burlacu a adăugat: „Actualizarea regulată a sistemelor UPS ajută la protejarea infrastructurii IT, la prevenirea pierderii de date și la protejarea echipamentelor valoroase. Împreună cu partenerii noștri din canalul IT, oferim companiilor consiliere de specialitate, asigurând o tranziție ușoară de la UPS-ul lor existent către o soluție mai nouă, adaptată nevoilor lor.”

Eaton este o companie de management inteligent al energiei, dedicată protejării mediului și îmbunătățirii calității vieții pentru oamenii de pretutindeni.  Producem echipamente pentru piețe ca centre de date, utilități, industriale, comerciale, constructii de mașini, rezidențiale, aerospațiale și de mobilitate. Ne ghidăm după angajamentul nostru de a face afaceri în mod corect, de a opera în mod durabil și de a ne ajuta clienții să gestioneze energia ─ acum și în viitor. Valorificând tendințele globale de creștere ale electrificării și digitalizării, accelerăm tranziția planetei către sursele de energie regenerabilă, ajutând la rezolvarea celor mai urgente provocări de gestionare a energiei din lume și construim o societate mai durabilă pentru oamenii de astăzi și pentru generațiile viitoare.

Eaton a fost fondată în 1911 și este listată la Bursa de Valori din New York de mai bine de un secol. Am raportat venituri de 23,2 miliarde USD în 2023 și deservim clienți din peste 160 de țări. Pentru mai multe informații, vizitați eaton.com. Urmăriți-ne pe Facebook și LinkedIn.

N.R. Campania derulată de Eaton utilă pentru România, îndeosebi pentru zonele afectate de întreruperile în furnizarea energiei  !!! Singura cale de a asigura continuitatea alimentării cu energie pentru echipamente vitale este un UPS de cea mai bună calitate !!!

 

 

 

Share