Sistemul de instalare flexibil Phoenix Contact pentru alimentarea electrică și distribuția de energie

Energia electrică trebuie distribuită în mod sigur, mai ales în mediile dificile. Sistemul de instalare flexibil Phoenix Contact QPD   Phoenix este o soluție robustă pentru distribuția de energie electrică, un sistem cu conectare rapidă fără complicații și fără unelte speciale.
Portofoliul de produse acoperă secțiuni de conductor de la 0,5 mm2 până la 6,0 mm2, iar instalarea se efectuează simplu, rapid și flexibil. QPD este ideal pentru tensiuni de până la 690 V/40 A în distribuția de energie în mașini, sisteme și clădiri cu ramificații extinse. Pentru aplicații cu spații înguste de instalare există grupa de produse compacte, de la 0,5 mm2 la 1,5 mm2. La alegere, sunt disponibile variante fixe și inserabile cu până la patru ieșiri. Prin tehnologia de conectare rapidă IDC, economisiți până la 80 de procente din timpul de cablare necesar pentru conectare. Construcția robustă susține utilizarea flexibilă a produselor. Sistemul corespunde claselor de protecție IP68 și IP69K, precum și rezistenței la impact IK07, asigurând astfel o conexiune sigură și stabilă chiar și în mediile dificile. Familia de produse a QPD cuprinde conectori cu ștecher și pentru cabluri, distribuitoare H și T, precum și treceri prin panou. Astfel, puteți realiza instalația dvs. individuală până acolo unde este necesar.

Avantajele QPD, pe scurt
• Economie de timp de până la 80 % la conectarea la fața locului;
• Asamblare simplă și rapidă, fără instrumente speciale;
• Configurare flexibilă a distribuției de energie, prin variantele fixe și conectabile;
• Fiabilitate ridicată datorită carcaselor robuste până la gradul de protecție IP68/69K, cu rezistență la șoc IK07;
• Electronică protejată în mod consecvent, deoarece carcasa nu trebuie deschisă nici pentru conectarea cablului de alimentare.
www.phoenixcontact.ro
sales.ro@phoenixcontact.com

Share