P20.241-R2-C1, Noua sursă de tensiune de 480W cu funcție de redundanță încorporată și acoperire conformală de protecție

P20.241-R2-C1 este o sursă de tensiune cu montare pe șină DIN, cu o funcție de redundanță integrată, acoperire conformală de protecție a PCB-urilor și conectori hot-swap.

Funcție de redundanță încorporată
Această sursă cu prindere pe șină DIN prezintă MOSFET de decuplare integrat pentru redundanță 1+1 și n+1. Cu CP20.241-R2-C1, utilizatorii pot alcătui sisteme de redundanță fără a fi nevoie de module de redundanță adiționale. Beneficiile sunt reprezentate de economiile semnificative în ceea ce privește costurile și spațiul, precum și de complexitatea redusă a sistemului de redundanță.

Acoperire conformală de protecție
P20.241-R2-C1 asigură fiabilitate pe termen lung chiar și în cele mai solicitante condiții ambientale. PCBurile (printed circuit boards) cu acoperire conformală de protecție pot rezista la grade ridicate de umiditate, condens și concentrații mari de particule conductoare, de exemplu, din atragerea particulelor de praf datorată încărcării electrostatice. Această sursă cu montare pe șină DIN este așadar soluția perfectă pentru aplicații în regiuni subtropicale, mediu exterior, operațiuni agricole, industria producătoare de hârtie, domeniu feroviar, etc.

Sursă de tensiune eficientă 
Sursa de tensiune de 24V, 20A este de numai 48mm lățime și prezintă o eficiență impresionantă de 95.2%. Unitatea are o rezervă de putere de 20%. Furnizează de ase menea de 3 ori curentul nominal pentru 12ms. Acest lucru permite declanșarea ușoară a siguranțelor. Imunitatea ridicată la episoade tranzitorii și supratensiuni, emisie electromagnetică joasă, semnal de contact DC-OK pentru monitorizare la distanță și un pachet internațional semnificativ de aprobări, fac această unitate potrivită pentru aproape orice aplicație.

Funcție de echilibrare automată a sarcinii inclusă
P20.241-R2-C1 este echipat cu funcția de echilibrare automată a sarcinii. Această funcție compensează pentru un anumit dezechilibru de tensiune dintre sursele de tensiune individuale conectate în paralel. Ea produce un echilibru optim al temperaturii dintre două surse, ceea ce duce la o durată de viață mai prelungită a echipamentelor.
Conectori hot-swap
Conectorii hot-swap permit înlocuirea echipamentelor în timpul funcționării. Această posibilitate crește disponibilitatea sistemelor cu nivel de siguranță critic.

www.kreatron.ro

Echipa Kreatron Automation

Share