Camerele video Bosch cu analiză video inteligentă au aplicații extinse

Analiza video la camerele video Bosch și învățarea automată

Cu ajutorul funcției de Camera Trainer,  putem învăța camerele noastre să  detecteze obiecte în diferite situații, cu forme diferite, dimensiuni. Această funcție de autoinstruire extinde considerabil  posibilitățile de utilizare ale camerei video Bosch, alături de utilizarea standard a Intelligent Video Analytics la sistemele de supraveghere.

Aplicații extinse

Camerele video Bosch dotate cu analiză video inteligentă a imaginilor au atins performanțe remarcabile. Essential Video Analytics și Intelligent Video Analytics sunt cele 2 tipuri de analiză video inteligentă care echipează camerele video Bosch și care extind aria aplicațiilor de la domeniul clasic al securității la aplicații pentru segmentul de retail sau pentru cel de supraveghere trafic auto sau al spațiilor diverse (depozite, parcări). Analiza video inteligentă folosește metadate pentru a adăuga sens și structură imaginilor video. Această capabilitate permite camerelor să înțeleagă ceea ce văd și să alerteze operatorii dacă există pericole sau amenințări, în timp real, chiar în momentul derulării evenimentelor respective. Analiza Video Inteligentă  face posibilă de asemenea regăsirea instantanee a imaginii potrivite din ore de videoclipuri stocate și analiza scenei selectate oferind și diferite statistici, astfel încât operatorul sistemului de supraveghere să fie informat cât mai complet și pe larg și să poată acționa mai rapid și mai eficient în fața amenințărilor potențiale.

 Mai ușor de gestionat datele

Analiza video inteligentă simplifică gestionarea datelor. Puteți decide ce informații să se transmită, cum ar fi transmisia video numai atunci când există un obiect în mișcare sau o alarmă este declanșată. Acest lucru reduce semnificativ necesarul de bandă pentru rețeaua de transmisie a imaginilor și reduce  și cerințele de stocare a imaginilor. Tehnologiile care folosesc Video Analytics pentru a crește viteza de transmisie reduc zgomotul dinamic, reduc zgomotul de imagine înainte de codificare și fac un streaming inteligent. Această tehnologie atinge cea mai eficientă viteză de transmisie a imaginilor la camerele video Bosch prin reglarea setării codificatorului în funcție de nivelul de mișcare detectat în imaginile video.

Scalabil și mai robust

De asemenea, informațiile oferite și analizate chiar de camerele video de pe teren, fac infrastructura de supraveghere mai robustă și mai fiabilă. Fiecare cameră inteligentă funcționează independent, astfel încât nu este nevoie de un server central de analiză. Descentralizarea inteligenței în acest fel înseamnă că un sistem poate fi ușor scalat prin adăugarea mai multor camere, dar, de asemenea, dacă o cameră eșuează, restul sistemului va menține performanța completă.

Iată câteva exemple de aplicații pentru camerele video Bosch:

Inteligent Video Analytics

Essential Video Analytics

http://www.boschsecurity.com

Share