Hypermotion Frankfurt pe Main, 26-28 noiembrie 2019

Hypermotion Frankfurt pe Main-Noua platformă pentru transformarea digitală a transporturilor, mobilității și logisticii

Prima ediție a Hypermotion Frankfurt pe Main, cea din  2017 a dat un nou impuls discuției despre soluții digitale pentru  mobilitate și logistică , interconectate în rețea și fără emisii  de noxe. Pe lângă Ministerul Federal al Transporturilor și Infrastructurii Digitale (BMVI) și partenerii: Logistics Alliance Germany, Institutul Federal de Cercetări a Autostrăzilor (BASt) și NOW GmbH (Organizația Națională pentru Tehnologia cu Hidrogen și Combustibil), peste 100 de companii participante au oferit o perspectivă generală cu privire la posibilitățile pentru sistemele de transport și trafic de mâine. Expozanții au inclus firme consacrate precum Deutsche Bahn, Rhein-Main-Verkehrsverbund, ESWE Verkehr, Hamburger Hochbahn, BVG, SAP, SICK, PTV Group și Teradata, precum și peste 20 de start-up-uri. Aproximativ. 2.200 de participanți au venit la Frankfurt pe parcursul evenimentului de trei zile.

Mobilitate și logistică prin soluții de pionierat 

Hypermotion Frankfurt pe Main reunește furnizori și utilizatori care stabilesc noi standarde pentru mobilitatea și logistica de mâine. Rețeaua de transport interconectată este scopul final. Obțineți idei și idei noi de la experții prezenți în expoziție, la conferințe, la concursuri, la discuții și ateliere cum ar fi Hypermotion-Lab, o arenă pentru start-up-uri, pentru viitorii tineri inovatori și pentru companii consacrate din domenii ce țin de mobilitate.

Conferințe

Interlinking of mobility and logistics

German Mobility Congress 26-27 November

smart mobility conference (smc) 26-28 November

Exchainge 26-27 November

Logistics Digital Conference(LDC!) 28 November

Networking

Întâlniri cu firme consacrate și starts-upuri în Special Networking sessions

Realizați noi parteneriate în workshopurile ce abordează probleme de intersecție ale unor domenii și discutați despre problemele curente

Network  la  Eat&Talk Areas cu pionierii mobilității și logisticii (catering inclus)

Visitați Confereința   STUVA pe tema construcției tunelelor și a infrastructurii în Hala 5

Expoziție

Locul de întâlnire al inovațiilor și soluțiilor de produse pentru mobilitate și infrastructura. Un forum practic unde furnizorii prezintă o gama largă de informații.  Oportunități de a cunoaște mobilitatea la prima mînă cu Micro Mobility Parcours cu monowheels, segways, pedelcs, e-bikes, cargo-bikes și e-scootere

Cine sunt cei care participă la Hypermotion Frankfurt pe Main  ?

Furnizori, utilizatori ai noilor soluții de mobilitte și logistică din industrie, furnizarea de servicii de mobilitate, companii de transport, start-up-uri, capital-venture, țtiinâa șo cercetare, municipalități, autorități publice, arhitecți și birouri de planificare,                        firme de  consultanță și alte servicii ca tur-operatori.

Calendar evenimente Hypermotion 2019:

https://events.messefrankfurt.com/2019/hypermotion/en/Calendar

Detalii despre evenimentul Hypermotion, pot fi obținute accesând pagina de internet a evenimentului :

https://www.hypermotion.com

 

Share