Smart Cities of Romania, 30-31 octombrie 2018, Crowne Plaza Bucuresti.

In anul centenarului Marii Uniri, va invitam să faceti un pas catre viitor si sa vă alaturati unui dialog care va contura serviciile, tehnologia și mentalitatea ce vor influenta Romania urmatorilor o suta de ani.

Comunitati inteligente, provocari actuale si de perspectivacea de a patra editie a expo-conferintei anualec Peste 20 de vorbitori experimentati si pasionati vor urca pe scena evenimentului pentru a livra audientei perspective inedite asupra domeniului smart city. Editia 2018 va avea patru componente tematice majore:

  • Cum ne aliniem la politicile smartcity europene (invitati din partea Comisiei Europene, BERD, Banca Mondiala, Autoritati Centrale si Locale)
  • Cladiri inteligente
  • IoT si infrastructura smart city
  • Solutii pentru modernizarea si fluidizarea traficului
  • Smart & Connected Mobility

si propune identificarea modului concret in care tehnologia poate fi exploatata in folosul comunitatilor urbane sau rurale, a cetatenilor, companiilor si turistilor in egala masura. Rezultatele editiilor precedente va garanteaza o experienta de calitate si o interactiune intensa cu profesionisti din sectoarele de activitate cu impact asupra evolutiei oraselor. Participa experti in administratie publică, primari si consilieri locali, city manageri, specialisti in tehnologia informatica, profesori universitari si sociologi. Evenimentul are ca obiectiv promovarea de concepte și tehnologii dar mai ales schimbul de informatii și cunoștințe, acumulate în cele mai recente proiecte. Alaturati-va dialogului dintre experti, pe cele mai diverse subiecte , de la strategie si tehnologie, pana la transformare digitala si cultura performantei.. Fiti alaturi de noi pe social media (LinkedIn, FaceBook, Twitter) pentru a afla noutatile.

Gala ”Smart Cities of Romania Championsrecunoaste  o serie de realizari ale principalilor „actori” (institutii publice, asociatii profesionale, companii private) din domeniul smart city.

Categoriile puse in concurs acoperă diverse abordari:

  •        Proiecte de Cladiri inteligente
  •        Proiecte de Iluminat stradal
  •        Proiecte de Trafic Management
  •        Proiecte si solutii functionale de Citizen Relationship Management,

 

iar criteriile de acordare a premiilor au la baza relevanta pentru conceptul de smart city și dezvoltare sustenabilă, perspectivele de a fi aplicat la o scara semnificativa, Impactul proiectului asupra performanței orașului (orașelor) ,caracterul inovativ al proiectului; impactul inovației asupra dezvoltării SC, dovezi ale îmbunătățirilor aduse la nivelul orașului, organizației, cetățenilor.O Comisia de jurizare, numită de organizator, alcatuita din persoane cunoscute pentru performanțe profesionale, științifice, obștești, de integritate din domenii relevate pentru smart city, realizează clasamentele pentru fiecare categorie. Smart Cities of Romania este un ciclu de expo-conferinte nationale organizat de catre Asociatia Romana pentru Tehnica de Securitate (ARTS),Organizatia Romana pentru Implementarea  Sistemelor Inteligente de Transport (ITS Romania ), Comitetul  National Roman al Consiliului Mondial al Energiei (CNR-CME)si ITS Events Management.

Pentru detalii despre ciclul de conferinte Smart Cities of Romania accesati: http://romaniasmartcities.ro

 

 

 

Share