Asesoft Distribution devine primul distribuitor oficial pentru echipamente VDI al Schneider Electric România

Schneider Electric, specialistul global în managementul energiei, anunță încheierea unui parteneriat cu Asesoft Distribution. Lider pe piața IT din România, Asesoft devine, primul distribuitor oficial de echipamente VDI (Voce-Date-Imagine) al companiei Schneider Electric România.

”Dorim ca produsele și serviciile diviziei de Clădiri din cadrul Schneider Electric să devină soluții accesibile pentru clienții din toată țara. Asesoft va juca un rol esențial în acest demers, datorită rețelei proprii de parteneri și va asigura acoperire națională pentru soluțiile VDI de la Schneider Electric”, declară Saulo Spaolanse, Președinte Schneider Electric România.

Saulo Spaolanse

Ca urmare a parteneriatului încheiat cu Schneider Electric, Asosoft va pune la dispoziția clienților soluții avansate pentru clădiri de birouri, aplicații industriale, retail, hoteluri, spitale, centre de date și infrastructură. Printre acestea se numără echipamente de conectică, cabluri de date (Cu și FO), cabinete de 19”, rackuri de servere și telecomunicații și accesorii pentru posturi de lucru.

În anul 2009, Asesoft și-a afirmat preocuparea pentru asigurarea unui nivel de performanță al infrastructurilor IT prin încheierea unui parteneriat cu APC by Schneider Electric, lider global în furnizarea de soluții integrate de electro-alimentare și climatizare.

“Parteneriatul cu Schneider Electric aduce recunoașterea și susținerea din partea unui specialist la nivel global pentru proiectele de management inteligent al clădirilor. Compania noastră devine primul distribuitor al aplicațiilor VDI produse de Schneider Electric în România, aplicații ce asigură un nivel de performanță ridicat”, a declarat Răzvan Ziemba, Director General Asesoft Distribution.

Razvan_Ziemba

Asesoft este o companie cu capital privat integral românesc, care și-a construit un renume pe piață prin calitatea sistemelor informatice integrate pe care le funizează.

Despre Schneider Electric

Companie specializată la nivel global în managementul energiei, cu operațiuni în peste 100 de țări, Schneider Electric oferă soluții integrate pentru diverse segmente de piață, deținând poziții de lider în domeniul energiei și al infrastructurii, al proceselor industriale, automatizărilor în construcții și al centrelor de date sau rețelelor. Schneider Electric are, de asemenea, o prezență extinsă și în domeniul aplicațiilor pentru segmentul rezidențial. Cei peste 110 000 de angajați ai companiei lucrează pentru a face energia sigură, de încredere și eficientă, realizând venituri din vânzari în valoare de peste 19.6 miliarde de euro în 2010, prin activitatea lor constantă de a ajuta persoanele și organizațiile «să profite la maxim de resursele energetice».

www.schneider-electric.ro

Despre Asesoft Distribution

Asesoft Distribution, companie având capital integral românesc care activează în domeniul distribuției IT&C, este cel mai mare jucător din piața de distribuție IT&C de la nivel local, cu afaceri de 145 milioane euro în 2010, în creștere cu 45% față de anul anterior.

Compania de distribuție IT are o bază de clienți formată din peste 1.000 reselleri activi și este furnizor important al rețelelor de retail locale. Asesoft Distribution are în portofoliu o gamă de produse completă, reprezentând furnizori de top ai industriei IT: AMD, APC, Asrock, Barkan, Belkin, Biostar, BitDefender, Citizen, Creative, Dell, Delux, D-Link, Elixir, Galaxy, Genius, Gigabyte, Hercules, HIS, Horizon, HP, HTC, Intel, Kingston, Kingmax, Lexmark, LG, Microsoft, MSI, Philips, PQI, Samsung, Seagate, Serioux, Sony PlayStation, Sony Audio-Video, Sony Professional, Spire, Thrustmaster, V-Mark, Western Digital.

www.asesoftdistribution.ro

Share