HANNOVER MESSE 2020 amânat pentru 13-17 iulie

HANNOVER MESSE 2020 a fost amânată în săptămâna 13-17 iulie. Deutsche Messe AG răspunde astfel la evoluțiile globale legate de Coronavirus.

Hannover. Deutsche Messe a luat decizia de a amâna HANNOVER MESSE 2020 până în iulie 2020, în strânsă cooperare cu Autoritatea de Sănătate din Regiunea Hanovra, Consiliul Expozanților HANNOVER MESSE și asociațiile partenere VDMA (Federația Germană de Inginerie) și ZVEI (Asociația Germană a Producătorilor de Electricitate și Electronică) .

Autoritatea pentru sănătate din regiunea Hanovra a recomandat cu tărie ca Deutsche Messe să urmeze sfaturile Institutului Robert Koch, care include măsuri cuprinzătoare pentru a proteja sănătatea atunci când se desfășoară evenimente majore, cum ar fi evaluarea temperaturii persoanelor la toate intrările  în centrul expozițional și interzicerea accesului persoanelor din zonele cu risc sau a celor care au avut contact cu persoane din zonele cu risc să intre în centrul expozițional. Aceste măsuri  ar fi presupus o evaluare cuprinzătoare a tuturor participanților la târguri – de la expozanți și vizitatori până la furnizorii de servicii, constructorii de standuri  și companiile de catering.

Deutsche Messe a analizat și concluzia a fost că nu se pot implementa măsurile propuse. În plus, punerea lor în aplicare ar fi afectat  organizarea evenimentului într-o asemenea măsură încât evenimentul nu și-ar mai fi îndeplinit scopul sau ar face acest lucru doar cu restricții considerabile pentru expozanți și vizitatori.

Întrucât sănătatea expozanților, a vizitatorilor, a angajaților și a publicului este prioritatea principală pentru Deutsche Messe,    în consultare cu consiliile consultative ale expozanților HANNOVER MESSE a fost luată decizia muta târgul în perioada 13-17 iulie.

„În iulie, oferim expozanților noștri cel mai apropiat interval de timp posibil pentru ca ei să își prezinte inovațiile unui public global și pentru a iniția afaceri”, spune dr. Jochen Köckler, președintele Consiliului de administrație al Deutsche Messe AG. „Având în vedere provocările economice globale declanșate de Coronavirus în prima jumătate a anului, noua dată oferă oportunități deosebite. Astfel, cel mai important târg industrial din lume poate oferi un impuls important pentru economia globală într-un nou moment de început.”

„VDMA susține decizia Deutsche Messe AG. În ceea ce privește provocările actuale cauzate de Coronavirus, amânarea HANNOVER MESSE până în iulie este cea mai bună opțiune posibilă”, spune Thilo Brodtmann, șeful executivului VDMA. „Presupunem că situația se va calma în lunile următoare și că industria de ingineriei mecanice va beneficia apoi de o revigorare.”

„Decizia de astăzi a Deutsche Messe AG de a amâna HANNOVER MESSE vine la momentul potrivit”, subliniază Wolfgang Weber, președintele Consiliului de administrație al ZVEI. „Fiind o expoziție industrială importantă la nivel internațional, scopul său este de a aduna oameni din întreaga lume. Acest lucru se poate întâmpla numai dacă nu există riscuri pentru sănătate. În plus, este important ca industria de inginerie electrică să își prezinte produsele pentru Industria 4.0, electrificarea și eficiența energetică beneficiind de un public mărit în această vară „.

www.hannovermesse.de

Share