TC MGUARD de la Phoenix Contact

TC MGUARD de la Phoenix Contact, destinată aplicațiilor din domeniul securității este o gamă de routere industriale pentru comunicația în cadrul operațiilor de întreținere de la distanță și care oferă o securitate cibernetică extinsă.

Routerele   industriale robuste  TC MGUARD de la Phoenix Contact conectează diverse rețele prin cablu (router LAN și router NAT) sau prin rețea mobilă (router 3G / UMTS / 4G / LTE) pentru întreținerea și protecția de la distanță a rețelei dvs. locale. Routerele TC MGUARD oferă funcții VPN și firewall integrate. Pentru cel mai înalt nivel de securitate, routerele TC MGUARD  au o protecție extinsă împotriva atacurilor cibernetice și a programelor malware.

Soluțiile complete de securitate cibernetică de la Phoenix Contact protejează rețelele industriale. Sistemele de control și de automatizare industrială sunt din ce în ce mai expuse riscurilor informatice și schimbărilor neintenționate datorate creșterii complexităţii rețelor în care sunt integrate precum și conectării acestor sisteme la Internet.

Mulţumită unui portofoliu vast de produse, servicii și soluții industriale orientate către securitatea datelor, Phoenix Contact ajută la protejarea sistemelor și a informaţiilor vitale.

Pentru mai multe informații și sfaturi, nu ezitați să ne contactați la sales.ro@phoenixcontact.com sau  la +40-21-350-88-12.

www.phoenixcontact.ro

 

 

Share