sterilizare 99.99% în 30 secunde

sterilizare 99.99% în 30  secunde cu tehnologia dezvoltată de Seoul Viosys și SETi Violeds  

Seoul Viosys şi Sensor Electronic Technology, Inc. („SETi”), lider inovator global al produselor  și tehnologiei cu raze UV, a anunțat că a reușit sterilizarea suprafeţelor  contaminate cu coronavirusul  COVID-19   în 99,9% în 30 de secunde. Testele au fost efectuate cu grupul de cercetare al Korea University , universitate de top din Coreea, folosind  o tehnologie dezvoltată de Violeds bazată pe  semiconductori și care este produsă în masă.

Conform Seul Semiconductor, Seoul Viosys și cercetătorilor de la Korea University, numai  30 de secunde de lumină UV de la Violeds ar putea fi suficiente pentru a distruge celulele virusurilor, inclusiv cele de Covid 19, prin sterilizare 99.99% în  30 secunde

Pe măsură ce COVID-19 s-a răspândit în întreaga lume, SETi și Seoul Viosys, cel de-al patrulea producător mondial de LED-uri afiliat  la Seul Semiconductor, au alocat resurse importante pentru a arăta cum tehnologia Violeds poate steriliza direct virusul. Scopul permanent a fost furnizarea de tehnologie pentru o lume mai curată, iar aceasta include reducerea răspândirii COVID-19, scop în care compania va oferi rapid soluții puternice de sterilizare pentru coronavirus în aer, precum și pentu  suprafețele bunurilor cum ar fi măștile faciale și smartphone-urile.

În studiul SETi și Seoul Viosys, tehnologia  Violeds  este utilizată pentru a arăta cât de puternic poate fi efectul de sterilizare asupra COVID-19 atunci când este expus fotonilor   emişi de Violeds timp de 30 de secunde. Studiul constată, de asemenea, că coronavirusul devine și mai steril atunci când este plasat mai aproape de sursa de fotoni şi  are un timp de expunere mai lung. Pe lângă testele efectuate cu  coronavirusul COVID-19, , tehnologia Violeds s-a dovedit a fi reușită și în sterilizarea  unui procent de 99,9% din alte bacterii dăunătoare, cum ar fi Escherichia coli, Staphylococcus Aureus, Pseudomonas Aeruginosa, Klebsiella Pneumonlae și Salmonella Typhimurium.

Detalii la http://www.seoulviosys.com/en/technology/violeds/

 

 

Fig 1. COVID-19 after sterilized by Violeds

Fig 2. Exposure time vs. Virus sterilization rate (Distance from Violeds to virus: 3cm)

http://www.seoulviosys.com/en/company/press/press-release/

Share