Epson va lansa la BETT UK cele mai noi proiectoare educaționale

 București, 10 ianuarie 2011 – Epson®, liderul mondial pe piața videoproiectoarelor în ultimii 10 ani, lansează luna aceasta o nouă serie de proiectoare de birou și instalabile în cadrul BETT, expoziția internațională de tehnologie pentru educație din Marea Britanie. De asemenea, Epson va dezvălui și cele mai noi inovații în materie de tehnologie de proiecție.

foto Proiector_educational_Epson1

Epson va prezenta 13 modele din noua gamă de proiectoare ultra-short-throw și instalabile, special create pentru a răspunde cerințelor mediului educațional. Noua serie va fi expusă la BETT, alături de o selecție de imprimante și scanere Epson. În cadrul expoziției, reprezentanții Epson vor face demonstrații live ce le vor oferi participanților posibilitatea să experimenteze noile caracteristici impresionante ale produselor. 

În premieră la BETT, Epson va expune noile proiectoare ultra-short-throw, ce permit proiectarea unor imagini interactive pe o mare varietate de suprafețe plate, chiar și pe birou, fără să fie nevoie de ecrane de proiecție sau de table interactive. De asemenea, noile proiectoare pentru distanțe scurte pot proiecta o imagine mult mai amplă, eliminând umbrele.

Noile modele permit profesorilor proiectarea unor imagini de calitate în condiții diverse de luminozitate, astfel încât studenții să-și poată lua notițe chiar și în lumină diurnă sau cu lumina aprinsă.

În plus, Epson va demonstra cât de ușor de utilizat sunt produsele, având printre caracteristici conexiunea wireless, intrare de microfon sau funcția de corecție Keystone. Cu ajutorul acestei funcții, se poate obține o imagine cu unghiuri drepte, cu un grad de claritate ridicat chiar și la marginea imaginii proiectate. 

 “Suntem încântați să vă prezentăm ultimele noastre modele de proiectoare la expoziția BETT”, a declarat Raphael Payre, Product Manager Epson Europa pentru gama de proiectoare. “Prin participarea la acest eveniment și prin prezentarea celor mai inovative caracteristici pe care le deține noua gamă, le oferim profesorilor și specialiștilor în educație posibilitatea de a experimenta utilitatea noilor produse în timpul cursurilor. Caracteristicile interactive ale noilor modele și tehnologia unică folosită demonstrează, încă o dată, de ce Epson a devenit numărul 1 în proiectoare interactive în 2010, conform FutureSource.”

Despre Epson

Epson (www.epson.ro) este lider global în produse de imagine și încearcă permanent să surprindă așteptările clienților din toată lumea prin tehnologiile sale compacte, de înaltă precizie, ce oferă posibilitatea de economisire a energiei. Gama Epson include produse începând de la imprimante și proiectoare 3LCD business sau home cinema, până la dispozitive cu cristale sau electronice.

Condus de Seiko Epson Corporation cu sediul central în Japonia, grupul Epson are 80.000 angajați în 102 companii din toată lumea și aduce contribuții permanente mediului și comunităților în care operează. http://global.epson.com/

 Despre Epson Europa

Epson Europa B.V., cu sediul în Amsterdam, este centrul zonal al grupului pentru Europa, Orientul Mijlociu, Rusia și Africa. Având 2.400 de angajați, vânzările Epson Europa în anul fiscal 2009 au fost de 1,875 de milioane de euro. http://www.epson-europe.com/

Share