“Academia REHAU” susține specialiștii în construcții din România, oferind cursuri gratuite în București, Cluj si Bacău

REHAU oferă cursuri de specializare gratuite

Noile norme in domeniul construcțiilor, trendul în proiectare, reabilitarea energetică sau  metodele speciale de instalare sunt doar câteva dintre temele dezbătute în cadrul acestor cursuri. Seminariile sunt susținute de instructori și experți REHAU, având ca element central utilizarea inteligentă a energiei din mediu, și sunt structurate pe două categorii, oferind cursanților atât expertiză tehnică cât și training comercial.

În cadrul acestor cursuri, participanții vor dobândi cunoștințe despre infrastructura și tehnica mediului, tehnica instalațiilor termice, sanitare și regenerative, tehnica ferestrelor si fațadelor, pe lângă o inițiere în utilizarea software-urilor de proiectare REHAU.

Dincolo de knowhow-ul tehinc specific, compania va oferi în cadrul cursurilor comerciale traininguri de vânzări, va prezenta metode de optimizare a proceselor de producție și le va vorbi  participanților despre diferite avantaje competitive în construcții, pregătindu-i în domenii precum organizarea afacerii.

Cursurile au loc la sediile companiei din București, Cluj și în locații special amenajate în Bacău, o data la două săptamâni. Academia REHAU se adresează atât arhitecților, inginerilor proiectanți și inginerilor de instalații, cât și distribuitorilor și investitorilor în domeniul construcțiilor.

Grupul REHAU

Ca marcă premium pentru soluțiile pe bază de polimeri, REHAU este lider internațional în domeniul construcțiilor, domeniul automotive și al industriei. Cu fortă inovatoare, o structură vastă formată din mai multe branșe și prin eficiență de sinergie rezultată, compania de familie condusă într-un stil modern și profesionist este unică în industria maselor plastice. Printre competentele esențiale se numară dezvoltarea de materiale și sisteme, precum si tehnica suprafețelor. Astfel, cu aproximativ 15.000 de angajați și 170 de locații în întreaga lume, REHAU ocupă un loc de frunte în domeniul inovației.

În Austria, REHAU are reprezentanță înca din anul 1956. De aproape 15 ani de aici se structurează și se administrează cu succes și regiunea de sud-est a Europei, care în prezent are 1.450 de angajați in 24 de locații din 19 țări.

Firma REHAU este reprezentată în Romania din anul 1996. În prezent există 3 birouri de vînzări la București, Cluj si Bacău, unde lucrează 116 angajați.

Share