Simpozion CNRI-SOCOMEC: Iluminat de siguranță

Joi 14 iunie 2018 , CNRI împreună cu firma SOCOMEC România a organizat la Hotel Caro București, 

un eveniment dedicat  iluminatului de siguranță.

 

 

 

SO EMERGENCY: Iluminatul de siguranta. Cadrul legislativ, probleme și solutii

Sub acest titlu , prezentările și discuțiile ulterioare s-au  axat pe urmatoarea tematică:

  • Iluminatul de siguranță, norme actuale, problematică și perspective
  • Standardul EN 50171, Sisteme de alimentare cu energie electrică de la o sursă centrală
  • Probleme în rețelele electrice și rezolvări pentru tehnologii de iluminat cu LED
  • Soluții de alimentare din sursă centrală neîntreruptibilă pentru iluminatul de siguranță.

Comitetul Național Român de Iluminat, în calitatea sa statutară de for pentru schimbul ideilor și informațiilor în domeniul luminii și iluminatului, continuă seria de manifestări dedicate dezbaterii problemelor actuale din iluminat.

Prin specialiștii săi, CNRI este o organizație formatoare de opinii în iluminat. Prin actiunile pe care le desfășoară promovează excelența în iluminat. În decursul timpului au fost organizate cursuri, seminarii, simpozioane, care s-au adresat atât specialiștilor în iluminat cât și celor care aveau nevoie să se inițieze sau să se informeze în acest domeniu.

Comitetul Național Român de Iluminat dorește să propună atât membrilor săi, cât și oricăror persoane interesate de domeniul iluminatului o nouă serie de seminarii, dezbateri și mese rotunde. CNRI dorește ca fiecare astfel de manifestare să pornească de la o temă actuală, în încercarea de a informa și de a aduce în atenție tendințe, probleme, experiențe și soluții în domeniu. Inițiatorul temei poate fi membru sau nu al CNRI și va modera discuțiile după ce în prealabil va introduce și expune tema și domeniul de interes. Expunerile au fost  interactive și beneficiind de experiența specialiștilor prezenți au atins probleme importante pentru domeniul iluminatului de siguranță și au încercat să ofere răspunsuri la probleme punctuale specifice iluminatului ridicate de către participanți.

 

 

 

Share