Schneider Electric prezintă APC Smart-UPS Ultra, cel mai mic și mai ușor UPS monofazat de 3 kW și 5 kW de pe piață

Schneider Electric prezintă APC Smart-UPS Ultra, cel mai mic și mai ușor UPS monofazat de 3 kW și 5 kW de pe piață

 

21 noiembrie 2022 – Schneider Electric™ a lansat noul APC™ Smart-UPS™ Ultra, în Europa, prima sursă de alimentare neîntreruptă monofazată (Uninterruptable Power Supply – UPS) de 3 kW și 5 kW 1U din industrie. Conceput pentru a oferi mai multă putere, flexibilitate și monitorizare inteligentă, cu cea mai redusă amprentă, APC Smart-UPS Ultra permite profesioniștilor IT și furnizorilor de soluții să abordeze multe dintre provocările legate de implementarea infrastructurii IT în medii edge computing distribuite și la nivelul edge mai complex.

 

Piața globală de soluții edge computing se confruntă cu o creștere masivă, cu o rată anuală de 12,5%, până la aproximativ 250,6 miliarde de dolari în 2024, potrivit IDC. Proliferarea tehnologiilor digitale și a aplicațiilor inteligente determină nevoia de resurse de calcul, de rețea și de stocare care sunt localizate în proximitate, pentru a permite derularea de procese și experiențe esențiale pentru business, care se bazează pe conectivitate cloud. Cu toate acestea, configurarea, implementarea și menținerea infrastructurii IT de suport pentru mai multe site-uri dispersate geografic vine cu provocări serioase.

 

Cu APC Smart-UPS Ultra, Schneider Electric aduce pe piață cel mai mic și mai avansat UPS monofazat, care oferă flexibilitate la instalare și reduce costurile totale de utilizare (TCO) fără compromisuri. Designul compact al UPS-ului este cu până la 50% mai mic și mai ușor decât soluțiile UPS comparabile de pe piață. APC Smart-UPS Ultra oferă opțiuni flexibile de montare, inclusiv suporturi pentru rack, tower sau perete/tavan, astfel încât să poată fi amplasat la distanță pentru a permite soluțiilor IT mai mult spațiu în rack.

Bateria litiu-ion de la APC Smart-UPS Ultra durează de până la trei ori mai mult decât bateria unui UPS tradițional, (VRLA) și nu va trebui înlocuită în condiții normale de funcționare. Acest lucru ajută la eliminarea costurilor de înlocuire, de service și a analizelor frecvente referitoare la statusul UPS-ului. În plus, APC Smart-UPS Ultra vine și cu o garanție de 5 ani.

APC Smart-UPS Ultra este EcoStruxure™ Ready, fapt care permite monitorizarea bazată pe cloud, primirea de recomandări bazate pe date pentru a optimiza performanța și, nu în ultimul rând, permite vizibilitate de oriunde asupra mai multor dispozitive UPS. Conectivitatea se realizează prin portul Ethernet sau portul de rețea încorporat, iar portalul web EcoStruxure Ready APC Smart-UPS oferă alerte automate, personalizabile, cu privire la starea UPS-ului, pentru a simplifica întreținerea preventivă, a reduce timpul de nefuncționare și timpul mediu de reparare.

Pentru a afla mai multe despre APC Smart-UPS Ultra, vizitați site-ul.

Despre EcoStruxure

EcoStruxure™ este arhitectura și platforma deschisă, interoperabilă, cu IoT. EcoStruxure oferă o valoare sporită în ceea ce privește siguranța, fiabilitatea, eficiența, sustenabilitatea și conectivitatea pentru clienții noștri. EcoStruxure valorifică progresele în IoT, mobilitate, detectare, cloud, analiză și securitate cibernetică pentru a oferi inovație la fiecare nivel. Aceasta include Connected Products, Edge Control & Apps, Analytics & Services. EcoStruxure a fost implementat în peste 500.000 de site-uri, cu sprijinul a peste 20.000 de integratori și dezvoltatori de sisteme, 650.000 de furnizori de servicii și parteneri, 3.000 de utilități și conectează peste 2 milioane de active gestionate.

De la consultanță în materie de energie și sustenabilitate, până la optimizarea ciclului de viață al sistemelor dumneavoastră operaționale, avem servicii la nivel mondial pentru a răspunde nevoilor business-ului dumneavoastră. În calitate de organizație centrată pe client, Schneider Electric este consilierul dumneavoastră de încredere pentru a vă ajuta la creșterea fiabilității activelor, la îmbunătățirea costului total de proprietate și a conduce transformarea digitală a companiei dumneavoastră către sustenabilitate, eficiență și siguranță.

 Despre Schneider Electric

La Schneider, credem că accesul la electricitate și la tehnologie, prin intermediul unor soluții inteligente, este un drept fundamental al omului.

Furnizăm soluții digitale în domeniul energiei și al automatizării, în scopul asigurării eficienței și sustenabilității. Îmbinăm cele mai bune tehnologii de automatizări, software și servicii integrate pe zona energetică în timp real, pentru locuințe, clădiri, centre de date, infrastructură și în diferite industrii.

Ne-am luat angajamentul să descoperim posibilitățile infinite ale unei comunități deschise, globale, inovatoare, care ne împărtășește țelul și valorile.

www.se.com/ro

 

 

 

Share