Corpurile de iluminat Braytron cu 5 ani garanție

Cu o experiență de 26 de ani în România, compania Spot Vision Electric & Lighting și-a dezvoltat și consolidat în permanență portofoliul de produse și branduri. Suntem recunoscuți la nivel național pentru comercializarea materialelor electrice Panasonic: aparataj modular și monobloc, prelungitoare cu întrerupător și fără, a corpurilor de iluminat destinate spațiilor de birouri și, mai nou, a sculelor profesionale. Corpurile de iluminat Braytron fac parte din portofoliul nostru.

Corpurile de iluminat Braytron
Pentru că în permanență avem nevoie de eficiență și siguranță, am creat brandul Braytron, specializat în producția și furnizarea de sisteme de iluminat cu LED. În trei ani am ajuns în România la un portofoliu de aproape 800 de produse cu diverse aplicații: surse de iluminat standard și decorative, dimabile sau simple; corpuri de iluminat pentru spații de birouri cu montaj încastrat și aparent, spoturi downlight și decorative;panouri LED, plafoniere; iluminat comercial: proiectoare pe șină, suspendate, liniare; iluminat industrial: proiectoare, highbay-uri, stradale, rezidențiale, arhitecturale de fațadă, pietonale, corpuri iluminat de siguranță și kit-uri pentru iluminat de siguranță, benzi cu LED, drivere electronice, lămpi reîncărcabile, senzori de mișcare, lanterne.

BP13

 

 

 

 

 

 

 

 

Pentru că există diversitate, există de asemenea și calitate, din acest motiv am dezvoltat aparate de iluminat cu termen de garanție 2 ani, 3 ani și 5 ani.
În acest articol dorim să evidențiem performanța corpurilor de iluminat cu5 ani garanție:

FATON LED BP13
Este destinat iluminatului general de interior în: clădiri publice, birouri, magazine, cabine de probă, coridoare și holuri, hoteluri, spitale și clinici, școli, cafenele și restaurante cu un indice de protecție IP20.
Acesta conferă un confort vizual optic prin chip-urile LED Samsung utilizate, o eficacitate luminoasă de 100Lm/W un indice de redare al culorii CRI = 80 și un unghi de distribuție120°.
Dispersorul alb mat din PC, corp din aluminiu cu rol de radiator pasiv, arcurile de fixare sunt elastice din sârmă de oțel. Driver electronic inclus, 4 dimensiuni cu decupaj circular, 5 variante de putere: 90mm-8W; 120mm –12W; 170mm –18W; 223mm-24W, 223mm-32W și cu 3 temperaturi de culoare fiecare: caldă 3000K, neutră 4000K și rece 6500K, durată de funcționare peste 20.000H. La cerere poate fi echipat cu kit pentru iluminat de siguranță. Toate aceste caracteristici confirmă calitatea produsului nostru.
ST95 BT42
Este corpul de iluminat stradal ideal pentru economisirea de energie electrică și diminuarea costurilor de întreținere, de asemenea pentru caietele de sarcini în care se solicită termene de garanție extinse de către municipalități. Recomandat pentru iluminatul drumurilor principale, secundare și locale, parcuri, treceri de pietoni, alei, cu un indice de protecție IP66 și rezistență la impact IK09. Chip LED Philips de performanță înaltă, înlocuiește cu ușurință vechile corpuri cu surse cu descărcări în gaze: vapori de mercur, de sodiu, halogenuri metalice. Carcasă din aluminiu de culoare gri, driver EMC cu certificat TÜV inclus în produs, executat în conformitate cu normativele specifice, 4 variante de putere cu eficacitate luminoasă 130Lm/W astfel: 30W – 3900Lm; 50W – 6500Lm; 100W – 13.000Lm; 150W – 19.500Lm, temperatură optimă de funcționare -20°C … +40°C. Nu necesită intervenții pentru înlocuirea surselor și toate cele patru variante permit o amplasare flexibilă pe stâlp prin șuruburile de prindere.

UFO HIGHBAY BT45
Poate fi suspendat la înălțimi mari în spații ca: hale industriale, depozite, centre logistice.
Ușor de instalat cu cârlig și/sau lanț de susținere, grad de protecție IP65, IK08. Carcasă și radiator din aluminiu vopsite în câmp electrostatic de culoare gri închis, dispersor transparent, lentile din PC cu un unghi fascicol luminos 90°, driver inclus în produs protejat la praf și umiditate, tensiune de alimentare 220V-240VAC, CRI 80. Domeniul de temperatură ambientală -20°C …+40°C. Acest produs se regăsește în două variante de putere activă: 100W, flux luminos LED 10.000 Lm și 200W –20.000Lm ambele au temperatură de culoare 6000K.
HIGHBAY LINIAR PROLINE – PLT BT46
Este un produs nou al companiei noastre și este dedicat spațiilor de interior sau exterior cu înalțime mare sau medie, hale industriale, săli de sport, spații de depozitare sau comerciale. Gradul de protecție este de asemenea IP65.
Carcasă cu construcție robustă dreptunghiulară din aluminiu, dispersor din sticlă securizată, rezistență la impact IK08, driver electronic inclus în corp, echipat cu module LED liniare în 2 temperaturi de culoare: neutră 4000K și rece 6500K; putere activă 60W și 120W eficacitate luminoasă 130Lm/W.
Corpurile de iluminat cu LED sunt cea mai avansată tehnologie din industria sistemelor de iluminat cu multe avantaje care le diferențiază net superior față de corpurile de iluminat clasice: varietatea aplicațiilor, consumul redus de energie, durabilitate, funcționare eficientă la temperaturi scăzute sau înalte, instalare și întreținere ușoară, impact minim asupra mediului înconjurător datorită realizarii LEDurilor din materiale non-toxice.
În anul 2020 companiile Braytron și Spot Vision Electric & Lighting sunt gata de toate provocările proiectelor clienților săi.

 

BT42

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BT45

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

T46

 

 

 

 

 

 

www.spotvisionelectric.ro

Share