Schneider Electric lansează PanelSeT SFN: noua gamă de dulapuri metalice modulare

București, 19 ianuarie 2024 – Schneider Electric a lansat PanelSeT SFN, o nouă gamă de dulapuri metalice modulare, concepută pentru a permite realizarea de tablouri electrice formate din multiple coloane. PanelSeT SFN se evidențiază prin două caracteristici: carcasele care se instalează pe sol sunt sustenabile și versatile și pot fi comandate în 3 moduri diferite: asamblate, sub formă de kit sau personalizat pe proiectele clienților.

Oțelul decarbonizat, din care sunt realizate aceste dulapuri este produs, în proporție de 50%, din oțel reciclat și procese ecologice, amprenta de carbon asociată producției sale fiind redusă astfel cu 34%.

PanelSeT SFN se adaptează pe diferite proiecte ale clienților, fie că este vorba de distribuție electrică sau de aplicații industriale prin flexibilitate și ușurință în utilizare, determinate de modificările rapide și eficiente.

Designul său modular oferă scalabilitate maximă, în timp ce versiunea asamblabilă reduce cu până la 80% spațiul de depozitare necesar.

Gama PanelSeT SFN se mai evidențiază prin:

  • Reducerea amprentei de carbon datorită utilizării energiei regenerabile; este ambalată în carton reciclat în proporție de 70-100%;
  • Robustețe: poate susține o încărcare de până la 1500 KG, pentru o mai bună fiabilitate a proceselor industriale și durabilitate a echipamentelor;
  • Flexibilitate și personalizare: Ușile dulapurilor se pot schimba în funcție de proiectele clienților. Designul modular permite realizarea a până la 600 de combinații;
  • Eficiență operațională îmbunătățită cu noi functionalități, reducând timpul și efortul pe parcursul întregului proces de montare și instalare.

„La Schneider Electric, credem în redefinirea managementului energiei prin intermediul unor soluții sustenabile care oferă flexibilitate și inovație. De la cele mai complexe softuri, la cele mai utile și mai ergonomice produse și echipamente. PanelSeT SFN exemplifică orientarea noastră către soluții versatile și eficiente, produse din materiale reciclate, cu respect pentru mediul înconjurător”, a spus Victor Donici, Offer Manager la Schneider Electric. „Această nouă gamă consolidează angajamentele noastre de sustenabilitate, oferă o adaptabilitate de neegalat în domeniul panourilor electrice de distribuție și răspunde proiectelor diferite ale clienților noștri, stabilind noi standarde în acest domeniu.”

Alegând PanelSeT SFN, clienții vor beneficia de funcționalitățile sale avansate și vor contribui la o planetă mai sustenabilă.

Despre Schneider Electric

Schneider Electric România este subsidiara locală a companiei Schneider Electric, una dintre cele mai performante și mai longevive organizații, cu 25 de ani de activitate în România. Cu un portofoliu de clienți din cele mai diverse domenii economice – de la industria grea la retail, de la construcții la IT- compania furnizează în prezent în România produse și servicii pe patru piețe, toate mari consumatoare de energie electrică și cu obiective de eficientizare a consumului: piața de clădiri comerciale și rezidențiale, piața de industrie, cea de infrastructură și piața de rețele și centre de date. Conform datelor globale, aceste patru piețe acoperă 70% din consumul energetic mondial, iar Schneider Electric furnizează pentru toate soluții și sisteme de automatizare și optimizare a consumului.

Având 300 de angajați care urmează cariere locale și internaționale, Schneider Electric România coordonează în prezent un grup de țări care include Armenia și Republica Moldova. Prin intermediul Bucharest Hub, organizația locală asigură asistență specializată în 16 limbi pentru clienții Schneider Electric din 25 de țări.

www.se.com/ro

Share