Nou serviciu în premieră la MOL România: Contractare online pentru carduri de carburant

6 martie 2013, BUCUREȘTI/CLUJ-NAPOCA: MOL România oferă companiilor, în premieră pe piața locală de distribuție de carburanți, posibilitatea contractării online pentru cardul de carburant pre-plătit MOL Green. Completarea formularului online durează câteva minute, iar companiile vor primi cardurile prin poștă, la propriul sediu, în termen de 7-10 zile de la confirmarea înregistrării cererii.

Card Mol
Card Mol Green

“MOL România a fost un deschizător de drumuri în domeniul cardurilor de carburant pe piața românească, astfel că avem peste zece ani de experiență și o prezență importantă pe acest segment de servicii. Avem în continuare dorința de a inova și oferim companiilor cele mai eficiente metode de a-și asigura aprovizionarea cu carburanți. Contractarea online înseamnă un minimum de birocrație, iar toate formularele sunt completate electronic”, a declarat Zsolt Kerekes, director de vânzări al MOL România.

Cardul MOL Green funcționează asemenea unui card bancar de debit și este destinat companiilor cu un consum lunar minim de 500 de litri pe lună. Cardul poate fi utilizat exclusiv în rețeaua de benzinării MOL România și este dotat cu identificare securizată (cod PIN) și cu bandă magnetică.

Clienții pot alimenta contul în funcție de necesități, prin transfer bancar, și pot decide categoriile de produse și servicii ce pot fi achitziționate, având și opțiunea limitării valorice a consumului pe anumite autovehicule sau cea a limitării periodice. De asemenea, posesorii de carduri MOL Green beneficiază de o reducere față de prețul la pompă.

Aceste facilități asigură un control strict al bugetului lunar destinat achiziției carburanților. În plus, prin intermediul Centrului Virtual de Carduri, companiile pot face monitorizarea în timp real a tranzacțiilor efectuate.

MOL România a lansat primele carduri de carburant în anul 2002.  În 2003 a fost înființat un departament special dedicat vânzărilor către companii, cu program permanent de client service. Trei ani mai târziu a fost lansat Centrul Virtual de Carduri, care oferă gratuit clienților posibilitatea monitorizării și gestionării online a tranzacțiilor cu cardurile MOL Gold, MOL Silver și MOL Green. Utile mai ales transportatorilor, în 2007 au fost lansate serviciile de recuperare de TVA pentru tranzacțiile internaționale efectuate cu cardurile MOL Gold în timpul deplasărilor în străinătate în interes de afaceri.

În 2010 a fost lansat cardul preplătit MOL Green. Un an mai târziu, utilizatorii acestuia au avut la dispoziție serviciul de asistență tehnică profesională pentru flotele comerciale. Din 2012 a fost introdus prețul de listă cu varianta prețului optim, prin care transportatorii utilizatori ai cardurilor de carburant MOL Gold și MOL Silver beneficiază tot timpul de cel mai redus preț la carburant din rețeaua MOL România.

Cel mai nou serviciu, cardul MOL Blue, este o modalitate de plată prin care atât companiile, cât și persoanele fizice pot oferi cadouri partenerilor de afaceri și celor dragi. MOL Blue este unicul card disponibil persoanelor fizice direct din rețeaua de benzinării MOL România, care poate fi utilizat atât pentru achiziția de carburanți, cât și a altor produse din magazinele benzinăriilor.

Serviciul de contractare online este accesibil la adresa: http://www.molromania.ro/ro/servicii/carduri_de_carburant/cardul_preplratit_mol_green/contractare_online/.

Share