Schimbul de date cu sincronizare pentru piese de catalog

A fost lansată o interfață avansată între Eplan și Teamcenter. Interfața include sincronizare bidirecțională pentru piese de catalog din bibliotecile E-CAD și PLM. Sincronizarea poate fi periodică sau la cerere. Noua integrare include funcții pentru crearea și actualizarea datelor de aparat și suportă ultimele versiuni Teamcenter.

Acum este disponibilă o interfață extinsă între Eplan și software-ul Teamcenter, care oferă mai multe funcționalități, inclusiv sincronizare pentru datele de catalog și suport extins pentru versiuni Teamcenter. Acest lucru permite bazelor de date de aparat din Eplan să fie compatibile cu Teamcenter. În timp ce funcționalitatea integrată precedentă – anunțată cu un an în urmă – a fost bine primită, utilizatorii au așteptat cu nerăbdare interfața de inginerie electrică între Eplan și Teamcenter. Datele de proiect din EPLAN pot fi acum prelucrate direct în software-ul Teamcenter, cel mai utilizat portofoliu de management al ciclului de viață al unui produs (PLM). Modulul de integrare pentru Teamcenter încorporează perfect soluțiile platformei EPLAN în mediul PLM. Ingineria electrică este acum o componentă al modelului digital al produsului. Date E-CAD precum listele de conexiuni, liste de materiale și rapoarte Eplan completează modelul de produs.

4763_EPLAN Teamcenter
Compatibilitate a datelor în diferite discipline – proiectele EPLAN pot fi usor încorporate în Teamcenter.

Creează, salvează și revizuiește listele de aparate

Interfața acoperă cerințele esențiale ale Design Data Management. Acestea includ gestionarea datelor de construcție pentru Eplan: deschidere, salvare și revizuirea datelor; suport pentru toate procesele de aprobare și de modificare; crearea și actualizarea evaluărilor Eplan; sincronizare bidirecțională a atributelor proiectului; adoptare de denumiri și reguli de numerotare din Teamcenter; creare, salvare și revizuire de liste de materiale Eplan în Teamcenter; precum și autentificarea utilizatorilor EPLAN și alocările de autorizații în mediul Teamcenter. Prin integrarea unei funcționalități Teamcenter în interfața Eplan, utilizatorii pot accesa cu ușurință Teamcenter din mediul lor de lucru familiar. Integrarea Eplan pentru Teamcenter suportă versiunile platformei Eplan 2.2, 2.3 și în curând 2.4, precum și versiunile 9.1 și 10.1 ale Teamcenter.

Notă: Teamcenter este marcă comercială înregistrată a Siemens Product Lifecycle Management Software Inc. și a subsidiarelor din Statele Unite și din celelalte țări. Toate celelalte mărci comerciale, mărci comerciale înregistrate sau mărci de servicii aparțin proprietarilor lor.

EPLAN Software & Service

EPLAN Software & Service introduce soluții tehnologice de îmbunătățire a procesului tehnologic al produsului. Sistemele interdisciplinare specializate asigură un maxim al productivității și integrării datelor. Ca furnizor de soluții, firma dezvoltă concepte PDM și PLM adaptate specificațiilor clienților și oferă servicii complexe de tipul personalizării, consultanței și training-ului. Abilitatea inovatoare, ca o abordare practică consecventă, și prezența internațională reprezintă factorii de succes ai companiei. EPLAN face parte din Rittal International și deci din FriedhelmLoh Group, cu 11.500 de angajați pe tot globul, realizând venituri de aproximativ 2,2 miliarde Euro în 2011. EPLAN este astfel sinonim cu siguranța și continuitatea investițiilor. Fiind prezentă în 50 de țări, firma reușește să susțină 40.000 de clienți, dispunând de peste 100.000 de instalări în toată lumea. ‘Inginerie Eficientă’ – sloganul corporației – evidențiază rezultatele proceselor optimizate și fiabile, ce mențin companiile la un nivel competitiv pe termen lung.

www.eplan.ro

Share