Webinar Honeywell Connected Services

Webinar Honeywell dedicate tehnologiei Honeywell Outcome Based Service

Marți 27 iunie, Honeywell Building Services, divizie a grupului american Honeywell, a organizat o prezentare online a tehnologiilor  proprii dedicate creșterii performanței energetice a clădirilor, într-o lume în care conectivitatea bazată pe IoT devine un adevărat standard.

Honeywell Connected Services este o filozofie ce valorifică conectivitatea echipamentelor unei clădiri,  astfel ca în timpul operării costurile să fie reduse la minim și să se obțină și alte beneficii printr-o întreținere inteligentă, toate fiind integrate în Honeywell Outcome Based Service.

Honeywell Outcome Based Service integrează două aplicații pentru dispozitivele mobile:  Honeywell Vector Occupant App, ce conectează managerii clădirii cu ocupanții ei, și  Honeywell Pulse ™ ce permite managerilor clădirii să primească în timp real notificări despre parametrii clădirii.

Honeywell Outcome Based Service analizează performanțele clădirii, în comparație cu altele similare și oferă un instrument puternic  de creștere a eficienței, de reducere a riscurilor și gestionează mentenanța pe întreaga durată de viață cu scopul minimizării costurilor de întreținere.

Honeywell Outcome Based Service demonstrează performanța în timp real, prin utilizarea eficientă a tehnologiei  și a datelor privind performanța clădirilor, pentru a concentra activitățile de întreținere acolo unde acestea sunt cele mai necesare pentru a îmbunătăți eficiența operațională și a maximiza timpul de funcționare.

La baza Honeywell Outcome Based Service se află nevoia esențială de a menține clienții conectați la performanța clădirii, oferind date transparente și accesibile, informând și avertizând  clienții  cu privire la problemele critice legate de echipamentul clădirii.

Beneficii ale Honeywell Outcome Based Service:

 • Îmbunătățirea și susținerea performanței operaționale
 • Controlează constant performanța clădirii prin analize în timp real. Oferă date privind facilitățile în timp real pentru a spori performanța operațională și eficiența optimă. Include recenzii sistematice pentru a susține performanța operațională.
 • Detectarea precoce a problemelor operaționale
 • Monitorizează performanța clădirii și detectează defectele într-un stadiu incipient, adesea înainte ca acestea să ducă la probleme mai mari.
 • Susținerea performanței eficiente din punct de vedere energetic
 • Performanța clădirilor tinde să scadă cu 1% până la 7% pe an dacă nu este monitorizată îndeaproape. Cu ajutorul Honeywell Outcome Based Service, sunt monitorizate defecțiunile clădirilor și ale sistemelor mecanice pentru a preveni deteriorarea lor și pentru a ajuta clădirile să devină eficiente din punct de vedere energetic.
 • Oferă funcționalități ulterioare pentru a menține la zi infrastructura clădirilor
 • Clădirile dispun permanent de cea mai recentă versiune a software-ului Honeywell Outcome Based Service pentru a oferi clienților noile funcționalități, pentru a îmbunătăți eficiența operațională și a rezolva problemele mai repede.
 • Vizibilitatea clară a performanței clădirilor și a informațiilor
 • Păstrează clienții conectați la indicatorii de performanță a clădirilor prin vizualizarea tablourilor de bord și a documentelor cheie într-o locație accesibilă central.
 • Reduce riscurile de defectare și de nefuncționare
 • Serviciul Honeywell Outcome Based Service permite activităților dinamice preventive să se concentreze asupra activităților cu impact sporit pentru a reduce riscul de nefuncționare. Îmbunătățirea continuă a serviciilor reduce și mai mult probabilitatea de nefuncționare în viitor.
 • Permite o colaborare continuă a serviciilor de calitate și îmbunătățirea continuă a lor oferită de Honeywell, care le oferă clienților posibilitatea de a-și conduce clădirile mai bine.
 • Servicii conexe – noi aplicații mobile
Share