FEGIME DAY 2017

FEGIME  DAY 2017  în România


Vineri 30 iunie 2017, FEGIME România a organizat Fegime Day 2017, ziua internațională a grupului FEGIME, eveniment ce s-a desfășurat la Clubul Ambasad’Or din   Otopeni  și la care au participat angajații membrilor grupului Fegime din România(Consolight, Elda și Can Power) precum și reprezentanții unora din furnizorii EPS (European Preffered Suppliers).

FEGIME reunește 230 de distribuitori independenți din 18 țări europene, cu o cifră de afaceri de 4,7 miliarde euro(10% din piața europeană de profil) și sprijină activ firmele membre prin diverse acțiuni. Astfel FEGIME pune la dispoziție instalatorilor și specialiștilor din domeniul echipamentelor electrice,  aplicația software Electro Tools, pentru iPhone și tablete/telefoane cu Android, un instrument util pentru calcule de alegere și dimensionare și pentru interogarea cataloagelor de produse.

Evenimentul din 30 iunie a oferit celor prezenți ocazia să facă un bilanț al  celor peste doi ani de existență a FEGIME România. Pentru detalii, accesați www.fegime.ro.

Share