REHAU Cable Management by OBO

Soluții inteligente pentru spații rezidențiale și industriale: Sisteme de instalații electrice sigure sub marca „REHAU Cable Management by OBO“

„REHAU Cable Management by OBO“ le oferă clienților săi soluții inteligente cu cheltuieli cu materiale reduse, timpi de instalare mai mici. Cu programele sale stabilite pentru tehnologia electrică și de rețea, expertul polimer REHAU facilitează instalarea în condiții de siguranță și oferă soluții sofisticate atât pentru construcții rezidențiale, cât și pentru cele non-rezidențiale.

Fie că este vorba despre depozite, instalații de producție sau locuințe, selecția bine gândită și instalarea corectă a canalelor de înaltă calitate pentru cablurile electrice și de date este un factor central pentru siguranța clădirii.
Prin urmare, portofoliul de produse sub marca „REHAU Cable Management by OBO“ cuprinde mai multe sisteme inovatoare de canale pentru conducerea cablurilor.
Designul pentru livingroom fără cabluri ce pot fi observate peste tot, conexiunile pentru telefon, calculator sau electrocasnice, pot fi și altfel organizate, fără să ne creeze un disconfort vizual. Pentru asta, REHAU Cable Management by OBO a dezvoltat un sistem de canale tipsoclu în trei versiuni diferite. În acest fel, cablurile electrice pot fi instalate în siguranță, curat și discret pe tencuială. În plus față de varianta clasică a sistemului SL, REHAU oferă modelele SL-L (cu garnitură de etanșare) și SL-T (cu profil de covor integrat). Sistemul de canal cu garnitură de etanșare (SL-L) creează o conexiune optimă pe perete și se adaptează la orice substrat. Cu sistemul SL-T, canalul plintei este transformat într-un canal de bandă de covor datorită profilului de covor integrat. Toate canalele sunt echipate cu un perete despărțitor fix, de exemplu pentru a organiza cablurile de alimentare și de date independent unul de celălalt.
RAUDUO – un sistem canale tip soclu, un sistem atrăgător din punct de vedere vizual, un sistem care economisește spațiul, în special pentru renovarea clădirilor rezidențiale și comerciale, unde instalarea îngropată nu este adesea o opțiune.
Acesta este destinat liniilor electrice și țevilor de încălzire, oferind o soluție optimă de instalare mai ales pentru clădirile vechi și toate aplicațiile în care sunt necesare linii de alimentare și electrice într-un sistem comun.
Cu acest sistem compact „doi în unu“, țevile de încălzire și liniile electrice sau de date sunt direcționate într-un sistem comun de plinte.

Separarea compartimentului termic asigură o izolare termică funcțională între compartimentul superior, care adăpostește țevile de încălzire și compartimentul inferior, în care sunt direcționate cablurile electrice. Această „zonă tampon“ împiedică pătrunderea căldurii generate în compartimentul de încălzire în compartimentul electric.
În acest fel, căldura generată în compartimentul de încălzire nu pătrunde în compartimentul electric.
O garnitură de etanșare suplimentară este disponibilă pentru o conexiune de perete personalizată a sistemului „doi în unu“.


Capacul de îmbinare al compartimentului electric și de încălzire scurtează timpul de instalare și, de asemenea, previne acumularea prafului.
Sistemul este foarte ușor de așezat, deoarece nu sunt necesare soluții sau materiale speciale. Țevile de încălzire sunt așezate în partea superioară a canalului folosind suporturi de țevi de încălzire prin fixare fără izolație suplimentară și fără unelte. O gamă largă de accesorii permite conectarea la toate tipurile comune de calorifere.
Un capac de îmbinare pentru compartimentele electrice și de încălzire scurtează, de asemenea, timpul de asamblare și împiedică colectarea prafului. În același timp, partea superioară cu forma sa sofisticată servește ca un finisaj armonios pentru imaginea de ansamblu.
Datorită unui sistem de conectare care este compatibil din punct de vedere tehnic și optic, cu RAUDUO instalarea aparatajului terminal este, de asemenea, ușoară. Pentru instalarea aparatajului clasic, este disponibil ca alternativă o carcasă goală, care include un capac.
Este atașat la perete cu ajutorul unor bride de fixare, ceea ce garantează o conexiune și o protecție împotriva smulgerii. Capacul canalului RAUDUO este, de asemenea, disponibil cu o garnitură de etanșare potrivită pentru clădirile vechi pentru o conexiune de perete perfectă.
Unghiul aplatizat asigură o reglare optimă.
RAUDUO este o soluție globală completă, matură din punct de vedere tehnic și optic. Ca supliment la canalul combinat încălzire-electrice, REHAU oferă canalul de prindere SL/SL-L/SL-T în dimensiunile 20/50, 20/70 și 20/110 pentru așezarea exclusivă a cablurilor electrice. În plus, canalul soclu RAUSOLO poate fi folosit doar pentru conductele de încălzire. Toate variantele au, de asemenea, o gamă largă de piese de formă și accesorii.
Canalul RAUDUO este testat și certificat în conformitate cu DIN EN 50085-2-1 și este disponibil în culorile alb crem și alb pur.
Vă invităm să aflați mai multe detalii pe noua pagină www.obo.ro.

Share