Gina Pistol instalator pentru Ridgid

Gina Pistol sustine campania de promovare pentru clupa Ridgid 700-C. Ea si-a asumat rolul de “instalator” si a pozat pentru posterul de promovare al companiei.

Pe tocuri de 20 de cm, imbracata sexy si foarte pe faza, Gina a trecut la actiune si la ridicat greutati. De ce? Mai exact, ea a fost nevoita sa manevreze un echipament care cantareste nu mai putin de 15 de kilograme, clupa de filetat model 700–C.

Instrumentul pentru filetat tevi 700-C de la Ridgid se bucura de o reducere de 50% pana la sfarsitul anului. Si Gina ne-a aratat asta folosindu-si toate atuurile.

Clupa este fiabila si rezistenta in conditii extreme de lucru – rafinarii, exploatari petroliere, instalatii civile si industriale. Turnata in aluminiu in totalitate, productia ei incepand acum 35 de ani. Pe durata intregii vieti, echipamentul isi mentine intacte aspectul si calitatile. In plus, cu ajutorul lui se pot realiza lucrari investind o treime din costul pe care l-ar implica cumpararea unei masini stationare de filetat.

Eficienta in lucru. Fiabilitate. Costuri avantajoase. Le poti avea cu ajutorul clupei de filetat tevi 700-C de la Ridgid. Pana la sfarsitul anului instrumentul se bucura de o reducere de 50%. Istoria acesteia a inceput acum 35 de ani. De atunci, performantele sale sunt imbunatatite in permanenta.

Clupa este turnata in totalitate in aluminiu si rezista la conditii extreme de lucru – rafinarii, exploatari petroliere, instalatii civile si industriale. Pe durata intregii vieti, echipamentul isi mentine intacte aspectul si calitatile. In plus, cu ajutorul ei se pot realiza lucrari investind o treime din costul pe care l-ar implica cumpararea unei masini stationare de filetat.

Te asteptam pe www.ridgidblog.ro

Share