EXE Green Holding

EXE Green Holding este o companie românească,  cu o răspândire internațională,  ce își desfășoară activitatea în  domeniul comerțului global și al dezvoltării industriale, care oferă soluții Business to Business bazate pe inovație și tehnologii de ultimă oră  pentru o mare varietate de arii de activitate.

 

EXE Green Holding, lider în domeniul eficienței energetice și al iluminatului, și-a dezvoltat o gamă variată de produse, construită pe baza obiectivului nostru de continuă inovație și revoluționare a industriei. Astfel, portofoliul companiei s-a dezvoltat și s-a specializat în furnizarea de soluții pentru diverse domenii, de la de la spații de birouri, industriale și arhitecturale la domeniul hotelier, sportiv și medical.

Servicii electrice

Serviciile noastre în domeniul eficienței electrice vin sub forma instalațiilor electrice cu tensiune joasă și curenți slabi – CCTV, detecție incendiu, control acces, detecție efracție, sonorizare; proiectare luminotehnică de specialitate realizată de experții noștri în industrie, amenajarea și mentenanța corpurilor instalate și soluții de eficiență energetică bazate pe nevoile specifice ale clienților noștri. Aceste servicii au fost solicitate și livrate eficient, garantând satisfacția clienților noștri.

Soluții de iluminat

Gama noastră de corpuri de iluminat este variată și proiectată astfel încât să îndeplinească cerințele necesare pentru diverse spații interioare și exterioare. Proiectele noastre au fost realizate în domeniile sportive, bancare, comerciale, turistice, industriale, pentru numeroși clienți naționali și internaționali. În plus, gama de produse se extinde constant, atât în domeniul producerii, distribuției, montajului și mentenanței de corpuri de iluminat pe baza tehnologiei LED, cât și produse din gama IoT, sisteme energetice solare fotovoltaice, de igienizare și dezinfectare pe baza razelor UV/UVC, face recognition si mobilier urban smart.

Sisteme energetice solare fotovoltaice

Adaptându-ne constant la trendurile piețelor interne și internaționale în ceea ce privește soluțiile de eficiență energetică, compania noastră adaugă constant în portofoliu sisteme energetice solare fotovoltaice inovative. Acestea servesc la îmbunătățirea mediului în spațiile publice urbane, printr-o funcționalitate ridicată, ușor de integrat în sisteme complementare, sunt avantajoase din punct de vedere economic și aduc un plus de estetică în spațiile în care sunt instalate.

Soluții antivirale UV/UVC

În prezent, EXE Green Holding acordă o atenție sporită factorilor de igienă, atât în cadrul propriei companii, cât și a partenerilor noștri, oferindu-le soluții eficiente, de ultimă generație, pentru igienizarea spațiilor de lucru. În acest sens, promovăm pe piețele locale și internaționale produse de igienizare și dezinfectare cu tehnologie LED UVC, participând la demersul internațional de găsire a unor soluții cât mai eficiente în acest domeniu, inclusiv prin prezentarea experților Exe Green Holding în concursurile de specialitate internaționale, cu propriile noastre concepte si produse.

Mobilier stradal

Compania noastră și-a propus dezvoltarea unei game ample de produse din categoria mobilier stradal, Smart sau convențional, fiind interesată de îmbunătățirea calității viețiii cetățenilor și de ridicarea standardelor de estetică urbană. Regenerarea urbană este o prioritate în următorii ani, EXE Green Holding având ca obiectiv prioritar consolidarea unei relații solide de parteneriat în acest sens atat cu autoritățile locale din România, cat si cu operatorii din sectorul privat în procesul lor de modernizare.

Smart City

Digitalizarea și tehnologiile Smart reprezintă o componentă importantă a strategiei de dezvoltare a companiei noastre. În acest sens, propunem partenerilor noștri soluții și tehnologii Smart pentru diverse arii de activitate cu impact imediat în planul îmbunătățirii vieții urbane.

Detalii de identificare

Adresă: Strada Aeroportului nr. 141, Mogoșoaia, Ilfov, cod poștal 077135

Website: www.exeholding.com  E-mail: office@exeholding.com   Telefon: +40 746 040 407

Share