BACHMANN PDU BlueNet BN7500

BACHMANN este o firmă germană de familie, activă în industria electrotehnică și care încă din 1947, când a fost înființată, este deținută și condusă de proprietari. Cu aproximativ 800 de angajați, grupul Bachmann dezvoltă, produce și comercializează componente și sisteme electrotehnice, cum ar fi unități de distribuție electrică, panouri de racord pentru suprafețe de lucru și subansambluri electrotehnice. Cu sediul central în Stuttgart, grupul BACHMANN deține în jur de 30 de societăți partenere și de distribuție la nivel global.

Măsurare confortabilă de la postul de lucru

BlueNet BN7500 reprezintă următoarea generație de produse BlueNet. Factorul de formă optimizat, PDU-ul (unitate de distribuție electrică) conectabil în serie prin Modbus, monitorizarea universală a curentului diferențial integrată opțional,
Command Line Tools și afișajul OLED rotativ reprezintă cele mai bune premise pentru sistemul de monitorizare energetică al viitorului și cel mai înalt nivel tehnologic. Mai mult: aceasta înseamnă siguranță și eficiență, chiar și integrate în sistemele DCIM.
Cu produsele BlueNet monitorizați și controlați confortabil, de la postul de lucru, rețeaua de curent complexă a centrului de date. Disponibilitatea centrului de date este crescută cu BlueNet, timpii de nefuncționare sunt reduși la minimum și se economisesc costuri. Cu BlueNet se monitorizează valorile curentului, tensiunii, puterii și energiei. Aceasta permite o planificare eficientă a resurselor și o alarmare în caz de defecțiune.

Avantajele dintr-o privire:

– Formă constructivă deosebit de compactă (lățime 1HE x 65mm adâncime) și numeroase posibilități de fixare
– Carcasă stabilă, de înaltă calitate, din profil din aluminiu rigid la răsucire
– Măsurare per fază sau per port
– Măsurare a: curentului, puterii (puterea activă, puterea aparentă, puterea reactivă), energiei, tensiunii, frecvenței, factorului de putere, curentului conductorului neutru
– Comutare cu relee bistabile
– Conectare în serie tip master/slave prin Modbus RTU – o singură adresă IP pentru până la 12 PDU-uri
– Marcaj cromatic al fazelor prizelor
-Posibilitate de conectare pentru senzori externi (temperatură / temperatură și umiditatea aerului)
– Operare locală pe afișaj OLED sau prin browser-ul web integrat sau SNMP prin conexiune Ethernet
-Protocoale: HTTP, HTTPS, SNMP, SMTP, DHCP, NTP, SSH, Modbus TCP, LDAP, JSON
– Precizie de măsurare +/- 1%
– Monitorizare opțională a curentului diferențial (RCM)
– Softul BlueNet pentru monitorizare este Gratuit!

 

Sistem de monitorizare a curentului diferențial (RCM) tip B

Prin utilizarea sistemului de monitorizare a curentului diferențial (RCM: Residual Current Monitoring) se pot detecta din timp modificări ale nivelului de izolație al unei alimentări cu curent, înainte ca un curent rezidual, care prezintă un pericol pentru persoane și un pericol de incendiu, să ducă la declanșarea unor organe de protecție și astfel ca avaria infrastructurii IT critice să fie consecința. Acest avantaj temporal permite planificarea unor contramăsuri și contribuie la disponibilitatea înaltă a alimentării cu curent, și astfel, a Data Center-ului.
Grație PDU-ului nostru BlueNet, aceste măsurători ale curentului rezidual se fac nu numai în punctele centrale de măsurare ale distribuției principale sau ale sub-distribuției, ci și în mod exact la nivelul rack-ului pentru fiecare PDU și chiar pentru fiecare fază. Acest aspect ajută, în caz de escaladare, la localizarea mai rapidă a surselor de eroare și remedierea eficientă a acestora.
Senzorul de monitorizare a curentului diferențial, care respectă standardul EN 62020, oferă, alături de o acuratețe fizică ridicată, un nivel maxim de siguranță și o disponibilitate înaltă. Această tehnologie de măsurare universală (tip B) monitorizează toate tipurile de curent rezidual și oferă posibilitatea de a diferenția între curenți reziduali alternativi (c.a.) și continuu (c.c.). Astfel pot fi diferențiați fizic curenții de scurgere necesari de curenții reziduali adevărați.
Ambele valori de măsurare (c.a. și c.c.) sunt evaluate separat prin intermediul software-ului BlueNet și sunt monitorizate inclusiv prin sistemul de comandă al clădirii (GLT), sistemul tehnic de comandă al clădirii (GLT). De aceea, acest tip de sistem de monitorizare a curentului diferențial (RCM tip B) este adecvat în mod deosebit pentru utilizarea în omeniul IT.

 

www.bachmann.com/ro/

Share