BTicino prezintă : Classe 100 – NOUA GAMĂ DE UNITĂȚI INTERIOARE VIDEO

După lansarea Classe 300X, primul videointerfon Wi-Fi de pe piață, compatibil cu gama  NETATMO, BTicino reînnoiește gama de unități interioare Classe 100 și introduce conectivitatea Wi-Fi în oferta standard de sisteme de acces video. Rezultatul este o gamă de unități interioare video și audio cu un design modern și elegant, adaptată tuturor nevoilor de instalare.
Smartphone-ul devine o „unitate interioară video suplimentară virtuală”, după conectarea la Classe 100X, putând fi folosit pentru a răspunde la apeluri, pentru activarea deschiderii ușilor și a camerelor video ale sistemului.

Acum standard înseamnă să fii conectat

Libertate maximă

Întotdeauna în siguranță, chiar și când nu ești acasă. Grație conectivității Wi-Fi integrate, Classe 100 X oferă posibilitatea de a gestiona diverse funcții, rapid și în siguranță, cu ajutorul smartphone-ului.
Ecran complet, vizualizare compactă

Ecranul de 5” oferă întotdeauna o vizibilitate excelentă, indiferent de tipul de instalare.

Subțire și minimalist

Aspectul modern completat de o siluetă subțire, greutate redusă și rezistență: acesta este design-ul caracteristic noului Classe 100.

Integrare între comenzile fizice și digitale pentru o experiență îmbunătățită oferită utilizatorului

Noul comutator basculant permite preluarea și încheierea apelului, împreună cu o gamă de comenzi tactile pentru alte funcții.

Funcțiile aplicației Door Entry

Primește toate apelurile de oriunde din lume
Atunci când ești plecat, în vacanță, sau la birou, poți prelua toate apelurile video ale sistemului de acces, oriunde te-ai afla.

Deschide poarta casei
Te întorci acasă cu mașina și nu găsești telecomanda porții?
Nicio problemă, poți deschide poarta de pe smartphone-ul tău.

Aprinde luminile sau udă grădina*
Chiar și atunci când ești plecat în vacanță, poți acționa cu ușurință sistemul de irigare și poți aprinde luminile direct de pe smartphone-ul tău.

Vezi ce se întâmplă în jurul casei
Un plus de siguranță pentru casa ta. Cu ajutorul smartphone-ului tău, poți activa camerele interioare și exterioare conectate la sistemul de acces video.

Apel direct acasă
Fii mereu în legătură cu cei de acasă. Smartphone-ul este un terminal de intercomunicații cu unitatea ta interioară video.

*) Necesită echipamente adiționale

www.legrand.ro

 

Share