7KM PAC3220 și 7KM PAC3120: Noile dispozitive de măsurare de la Siemens inregistrează datele energetice cu o precizie mai mare

7KM PAC3220 și 7KM PAC3120

  • Înregistrarea exactă a consumului de energie și a parametrilor electrici
  • Transfer securizat de date prin rețelele de comunicații existente
  • Utilizare flexibilă în clădiri industriale și comerciale, precum și centre de date.

Siemens Smart Infrastructure a adăugat în portofoliului său de monitorizare a puterii Sentron noile dispozitive de măsurare a energiei 7KM PAC3220 și 7KM PAC3120.Aceste dispozitive inregistrează date despre energie și sisteme din clădiri și instalații industriale și-le transferă prin protocoale standard de comunicație către sistemul de management, automatizare și IoT. Aceste date pot fi apoi utilizate pentru a identifica căderile de tensiune, detectează disfuncționalitățile sistemului cât mai devreme și în mod proactiv poate preveni perioadele de oprire. Acest lucru le permite companiilor să își utilizeze energia eficient și disponibilitatea sistemului. Noile dispozitive oferă o precizie mai mare decât cea a modelelor anterioare și au un design nou.

Noile dispozitive 7KM PAC3220 sunt proiectate pentru operațiuni sofisticate de management a energiei în medii industriale. Pot fi utilizate în orice rețea cu 50 Hertz (Hz) și 60 Hz și măsoară parametrii electrici, cum ar fi tensiunea, curent de fază și frecvență, precum și putere activă, reactivă și aparentă. Pe lângă valorile instantanee, dispozitivele stochează și valori medii precise pentru perioade cuprinse între 10 secunde și 15 minute. Protocoale de comunicație standardizate cum ar fi Modbus TCP, Profibus sau Profinet pot fi utilizate pentru a transfera datele la sisteme de nivel superior. Noile funcții includ un afișaj LED color pe dispozitiv și o interfață web integrată care permite afișarea măsurătorilor într-un browser.

Dispozitivele 7KM PAC3120 oferă o modalitate ușoară și rentabilă de a începe monitorizarea energiei în clădiri de birouri sau date centre. Înregistrează consumul de energie și valorile de bază, cum ar fi curentul, tensiunea și puterea. Protocolul de comunicație Modbus RTU poate fi utilizat pentru transferul de date. Când sunt combinate cu software-ul de analiză  Sentron Powermanager, dispozitivele de măsurare seria 7KM PAC formează un sistem complet de monitorizare a puterii și ușor de implementat, care captează și analizează valorile energetice. Dispozitivele sunt certificate în conformitate cu standardele International Electrotechnical Commission (IEC) și Underwriters Laboratories (UL) și pot fi utilizate la nivel mondial. Dispozitivele de măsurare sunt ușor de instalat în sistemele existente de distribuție a energiei.

Pentru portofoliul complet accesați pagina Siemens dedicată echipamentelor de măsurare și monitorizare a energiei:

https://new.siemens.com/global/en/products/energy/low-voltage/components/sentron-measuring-devices-and-power-monitoring.html

Share