Prizele MARECHAL®, funcționează până la 1250 A !

Fondat în 1952, grupul MARECHAL ELECTRIC se numără printre principalii jucători în domeniul sistemelor de conectare electrică de joasă tensiune în medii industrial, cu sau fără prezența unei atmosfere explozive ATEX. Cu o cifră de afaceri consolidată de aproape 100 de milioane EUR, filialele sale operaționale și / sau de vânzări din Europa, America, Asia, Orientul Mijlociu, Africa și Australia oferă cele mai bune produse și servicii locale celor mai pretențioși clienți. Cei aproape 500 de angajați la nivel mondial includ specialiști în cercetare și dezvoltare, producție și dezvoltare comercială. Gama de produse MARECHAL ELECTRIC este destinată tuturor sectoarelor de activitate industrială în care sunt necesare siguranță și o fiabilitate extinsă.

MARECHAL ELECTRIC este o afacere de familie franceză, independentă, dedicată clienților, angajaților și furnizorilor săi. Compania este specializată în fabricarea de conectori electrici de joasă tensiune ce suportă curenți cu intensități de la 5 A la 1250 A, precum și pentru soluții electrice pentru atmosfere potențial explozive prin marca TECHNOR®. Clienții noștri beneficiază de produsele MARECHAL® concepute pentru a asigura siguranță, durabilitate, performanță, ușurință în utilizare și eficiență energetică.

Compania oferă produse sub două mărci complementare MARECHAL® și TECHNOR® cu același nivel de cerință de calitate la nivel mondial. Angajat în această abordare, MARECHAL ELECTRIC a rămas din 1952 un exemplu de succes, oferind produse de o calitate fără egal, rezultate din cercetarea și dezvoltarea care fac reputația industriei electrice franceze. Principiile MARECHAL ELECTRIC sunt : colaborarea bazată pe încredere, apropierea cu partenerii, furnizorii, clienții și angajații.

Din 1952, MARECHAL ELECTRIC, constituie referința în domeniul prizelor și ștecherelor de joasă tensiune de până la 1250 A.  Produsele MARECHAL® și tehnologia lor unică permit deconectarea în sarcină până la 250 A (200 A în mediu Ex). MARECHAL®  oferă  clienților cel mai înalt nivel de calitate cu produse fiabile și durabile ce asigură siguranța totală a celor care intervin în medii industriale sau Ex.

Prizele MARECHAL® funcționează cu succes în medii din cele mai dificile, așa cum sunt cele  marine, cu o coroziune puternică sau în hale din industria alimentară, acolo unde necesară spălarea regulată  cu jet de apă.

Date tehnice generale ale produselor MARECHAL® :

  • Curent maxim admis :1250 A

  • Grad de protecție la umiditate : IP66/67/69

  • Fără acces la părțile active

  • Lăcătuire locală

 

www.marechal.com

Share