Aparataj Arkedia Slim de la PANASONIC

Compania Spot Vision Electric & Lighting este pregătită cu multe noutăți în anul 2021 pentru partenerii săi. Aceștia știu că pot apela la noi atunci când au nevoie rapidă de materiale electrice de calitate și o gamă vastă de produse de top. Corpurile de iluminat rezidențiale, arhitecturale, office sau de exterior în permanență sunt îmbunătățite pentru performanțe tehnice cât mai avantajoase. Gamele de aparataj Panasonic și Viko by Panasonic își completează portofoliul de produse pentru aplicații moderne ideale pentru consumatorii finali .

Gama de aparataj Panasonic Arkedia Slim

Arkedia Slim, cea mai nouă gamă de aparataj electric premium lansată de Panasonic prin Spot Vision Electric & Lighting, unic distribuitor în România.

 

Gamă compatibilă cu orice doză clasică rotundă de plastic sau metalică pentru montaj monobloc sau în ansamblu fagure de maxim 6 posturi variantă orizontal sau vertical.

Arkedia Slim include o gamă completă de produse în 5 variante de culoare: alb, bej, bronz, fumuriu și negru, reînnoiește spațiile de locuit prin designul său simplu și elegant. Stilul său modern și forma sa subțire, rama ornament cu grosime de 3mm, oferă soluții multiple pentru o viață mai simplă și mai confortabilă.

Serie completă de la întrerupatoare simple sau cu lumină de control, duble, triple sau pentru jaluzele, prize schuko cu obturator (protecție copii) și cu capac sau prize date: TV, RJ11, RJ45 cat5 și cat6, până la prize cu încărcare rapidă pentru dispozitive mobile USB (5V,2A iesire).

Setarea temperaturii ambientale se poate realiza prin cele două termostate disponibile: analogic-cu posibilitate de reglare a temperaturii între 10-30OC și funcție antiîngheț sau cu termostat programabil digital foarte usor de instalat, cu reglare a temperaturii 5oC-30oC, display LCD, reglaj vară/ iarnă, zilnic și săptămânal.

Cele 4 modele diferite de variatoare rotative permit un control eficient al intensității luminoase,acestea se pot alege în funcție de tipul sursei de iluminat: RL/RC/RLC sau varianta pentru lămpi fluorescente 1-10V.

Destinată locuințelor rezidențiale, hotelurilor sau clădirilor de birouri gama de aparataj Arkedia Slim reprezină o diferență subtilă.

Designul fin pe care îl căutați este Arkedia Slim!

Gama de accesorii accesorii Viko by Panasonic

Ce ne-am face intr-o locuință fără accesorii electrice? Fără stechere și cuple mobile, multiprize sau variatoare pe fir?

Categoria accesorii electrice oferă soluții rapide și practice acasă sau la birou atunci când avem nevoie să accesăm o priză ce a rămas ascunsă după mobilă sau când avem nevoie să apelăm la prelungirea unor cabluri.

Stecherele și fișele sunt destinate și pentru conectarea la rețea a aparatelor electrice pentru uz casnic. Pentru o funcționare corectă trebuie sa ținem cont și de caracteristicile tehnice ale acestora: obligatoriu tensiune de utilizare 250V , curent nominal 16A și puterea maximă 3500W .

Varianta cu inel are avantajul unei utilizări mai sigure, fară riscul de a scoate priza cu totul din perete în momentul extragerii steckerelor.

Întrerupătorul ON/OFF vă ajută să economisiți curent atunci când aparatele electrice conectate la priză nu sunt utilizate.

Prizele schuko cu două porturi USB, permit utilizarea simultană a prizelor și a celor două porturi USB. Prizele sunt prevazute cu protectie de siguranță pentru copii. Cele doua porturi USB permit o încărcare usoară a dispozitivelor mobile. Utilizați porturile USB numai pentru dispozitive IT.

Stecherele model plat cu 2 pini sunt potrivite pentru alimentarea diverselor dispozitive electrice și electronice, cum ar fi: veioze, lampadare și altele. Utile pentru cablurile de alimentare de dimensiuni atipice folosite la alimentarea aparatelor sau a corpurilor de iluminat cu distanțe mari față de priza de alimentare.

Întrerupătorul care se montează pe firul de alimentare controlează curentul de intrare în aparat. Acest întrerupător tip variator poate controla tensiunea astfel să aprindă sursa de lumină la intensitate mai mică sau mai mare în funcție de nevoile consumatorului.

       Pentru o mai bună vizualizare a produselor comercializate de către noi puteți accesa cele două site-uri ale companiei noastre : www.spotvision-electric.ro și www.spotvisionelectric.ro sau partenerii noștri autorizați.

Share