PHOENIX CONTACT prezintă: Echipamente pentru eficiența energetică în clădiri

Noile contoare de energie MID din gama de produse EMpro sunt utilizate în special pentru măsurarea, calcularea și comunicarea informațiilor de consum în vederea facturării.

Aparatele de măsură înregistrează cei mai importanți parametri electrici și îi comunică prin interfețele uzuale. Diversele variante de produs pentru măsurarea directă a curentului ajută la economisirea timpului și reducerea costurilor.
Contoarele de energie sunt verificate conform Directivei europene privind aparatele de măsură (Measuring Instruments Directive). Acest lucru permite ca energia consumată măsurată să fie împărțită către centrele de cost relevante. Aparatele de măsură MID înregistrează curentul, tensiunea, puterea și energia. Pentru curenți mari, sunt disponibile variante cu intrare pentru transformatoare de curent. Prin intermediul modelelor ce încorporează transformatoare de curent, se înregistrează rapid și direct curenți de până la 80 A. Toate contoarele de energie permit măsurarea directă a tensiunii. În procesor sunt calculate valori caracteristice suplimentare, care sunt puse la dispoziție prin intermediul interfețelor. Comunicația în sistemul de control se realizează prin intermediul interfeței Mbus, Modbus/RTU sau Modbus/TCP. În plus, toate con toa rele de energie MID din gama de produse EMpro dispun de comunicație pe impulsuri. Cu o lățime de doar 72 mm, produsele vă economisesc mult spațiu în tabloul de distribuție.
www.phoenixcontact.ro;

sales.ro@phoenixcontact.ro

Tel: +4 021 350 88 12 sau +40 37 448 5632

Share