Fluke lansează noua serie 1660 de Testere Multifuncționale

Fluke lansează noua serie 1660 de Testere Multifuncționale

Testerele din seria 1660 sunt singurele care permit prevenirea defectărilor la instalații conectate. Printre avantajele seriei 1660 se numără:

  • Testarea rapidă și eficientă după toate normele locale;
  • Protejează instalațiile care pot fi conectate accidental la sistem pe timpul testelor;
  • Rezultatele testelor pot fi transmise de pe un telefon mobil inteligent;
  • Execută 8 teste cheie cu o singură apăsare a unei taste, ceea ce reduce timpul de testare cu până la 40%.

Caracteristicile ce fac Seria Fluke 1660 superioară

• Pretestul de izolație, ce protejează instalația și evită costul erorilor.

Testerul Fluke 1664 FC este singurul tester de instalație care dispune de opțiunea „Insulation PreTest”, ce avertizează operatorul asupra unor erori potențiale serioase și costisitoare. Dacă testerul detectează că o instalație este conectată la sistem pe timpul testelor, va opri testul de izolație și va avertiza vizual operatorul. Această caracteristică elimină deteriorarea accidentală a echipamentelor periferice și oferă satisfacție beneficiarilor.

• Fluke Connect®, ShareLive™ Calling and FlukeCloud™ Storage

ShareLive™ Video Calls permite să aveți sub control vizual rezultatele testelor chiar dacă nu sunteți la locul testării, cu apelurile video ShareLive™. Compatibilitatea Fluke Connect® permite Testerului Fluke 1664 FC să trimită rezultatele testelor pe telefonul dvs. inteligent pentru a putea comunica cu alte persoane. Este cea mai rapidă cale de a informa echipa dvs. despre ceea ce observați și să primiți indicații fără a părăsi zona unde efectuați teste.

FlukeCloud™ Storage permite regăsirea rezultatelor testelor de oriunde, fie că sunteți la birou sau pe teren, pentru a vă permite luarea unor decizii în timp real. Puteți de asemenea să importați rezultatele testelor în software-ul dvs. de management al datelor, DMS, pentru a le prelucra și a obține rapoarte.

• Mai rapid, mai ușor testând cu Auto Test

Auto test permite efectuarea tuturor testelor cerute într-o singură secvență, asigurând compatibilitatea cu reglementările locale. Reduce astfel numărul de conexiuni manuale, scade posibilitatea de a face erori și reduce timpul de testare cu până la 40% față de modelele anterioare Fluke.

Concluzie: testele de preizolație, compatibilitatea Fluke Conect și funcția de Auto Test, sunt oferite pentru toată noua serie de testere.

Familia de produse Fluke 1660 include:

Fluke 1664 FC: este singurul tester ce ajută la prevenirea deteriorării instalației la instalațiile conectate și permite transferul rezultatelor testelor în timp real;

Fluke 1663: instrumentul ideal pentru profesioniști – extrem de funcțional, performanțe extinse de măsură și ușor de folosit. Operare intuitivă și ușoară pentru operatorii de nivele diferite de pregătire;

Fluke 1662: modelul de bază al seriei, solid, fiabil, simplu, oferă toate testele de putere necesare la testele uzuale.

Share