Philips Lighting,Furnizor al Casei Regale a României

Philips Lighting primeşte distincția de Furnizor al Casei Regale a României

Philips Lighting, lider global în domeniul iluminatului, este onorat să anunțe primirea distincției de Furnizor al Casei Regale a României pentru a treia oară consecutiv, ca semn de recunoaștere și apreciere a calității serviciilor de iluminat oferite.

Distincția a fost acordată în cadrul unui eveniment deosebit desfășurat pe 26 aprilie, la Palatul Elisabeta, reședința oficială a Familiei Regale a României. În cadrul evenimentului, Alteţa Sa Regală Principesa Margareta a înmânat diploma de Furnizor Directorului General Philips Lighting pentru Sud-Estul Europei, Bogdan Balaci. ”Distincția de Furnizor al Casei Regale a României reconfirmă calitatea de excepție a produselor din portofoliul Philips Lighting. Suntem extrem de mândri și onorați de faptul că eforturile noastre de a livra produse inovatoare eficente energetic și cu un design deosebit sunt apreciate la cel mai înalt nivel”, a declarat Bogdan Balaci, Director General Philips Lighting pentru Sud-Estul Europei.

Philips Lighting furnizează soluții de iluminat interior pentru trei dintre clădirile culturale aflate în patrimoniul privat al Familiei Regale a României – Palatul Elisabeta (București), Castelul Peleș (Sinaia) și Castelul Săvârșin (jud. Arad).

Divizia de Soluții Profesionale de Iluminat a Philips Lighting România a primit titlul de Furnizor al Casei Regale a României pentru prima dată în septembrie 2010, urmând ca în noiembrie 2013 să fie distins pentru a doua oară cu acest titlu onorific. Titlul de Furnizor al Casei Regale a României se acordă pe o perioadă de trei ani.

 

 

 

Share