Philips Lighting încheie un parteneriat cu Enel pentru a ajuta clienții să își reducă consumul de energie

• Becurile cu LED Philips Lighting sunt disponibile acum în rețeaua Enel din București.

• Colaborarea dintre cele două companii vine în întâmpinarea nevoii reale de creare a premiselor pentru un viitor eficient energetic.

c

„Viziunea noastră este aceea de a crea valoare adăugată prin iluminatul conectat, oferind clienților noștri lumina potrivită care aduce, în afară de economii semnificative de energie, confort susținut, bunăstare, productivitate și siguranță în viața de zi cu zi. Cred cu tărie că parteneriatul strategic pe care îl lansăm acum cu Enel în România va susține eforturile noastre de a accelera trecerea la eficiență energetică și iluminatul de calitate pe piața locală”, ne informează Bogdan Balaci, Director General Philips Lighting pentru Sud-Estul Europei.

„Continuăm să urmăm strategia noastră centrată pe client, care se axează pe modernizarea continuă a operațiunilor noastre și pe o abordare pe mai multe direcții, întrucât nu mai suntem o simplă companie de utilități, ci căutăm să devenim un furnizor de bunuri și servicii multiple. Parteneriatul cu Philips Lighting este una dintre măsurile luate pentru a face viața clienților noștri mai ușoară și vom continua să venim cu alte soluții inovatoare”, a declarat Michele Grassi, director general Enel Energie și Enel Energie Muntenia.

Becurile cu LED de la Philips Lighting oferă aceeași luminozitate ca becurile tradiționale, folosind însă doar 20% din energie față de acestea. Mai mult, prin eliminarea componentelor periculoase, cum ar fi mercurul, acestea contribuie și la protejarea mediului înconjurător. Philips Lighting investește masiv în dezvoltarea tehnologiilor ecologice, susținând puternic la nivel mondial trecerea la iluminatul cu LED.

Clienții pot achiziționa un pachet ce include patru becuri cu LED, de tip 40W E14 sau 75W E27, cu prețuri începând de la 90 lei/pachet, TVA inclus, iar oferta este valabilă în Punctele Enel din Berceni, Drumul Taberei, Decebal și Militari, ca parte a unui proiect-pilot ce va fi extins la nivel național.

Mai multe detalii: http://www.enel.ro/ro/servicii-clienti-enel-energie-muntenia.html

Mai mult, furnizorul de energie electrică și Philips Lighting au lansat recent o promoție pentru clienții care își activează factura electronică. Până la 31 decembrie 2016, toți clienții Enel din zonele tradiționale care își activează factura electronică vor beneficia de o reducere de 50% la o selecție de produse de iluminat Philips disponibile în magazinul online dedicat.

Mai multe detalii sunt disponibile aici: http://www.enel.ro/ro/clienti-promotii-enel-philips-ee.html și aici: http://www.enel.ro/ro/clienti-promotii-enel-philips-em.html .

Despre Philips Lighting

Philips Lighting (Euronext Amsterdam ticker: LIGHT), lider global în produse de iluminat, sisteme și servicii, este dedicat inovației care aduce valoare de business, asigurând experiențe care ajută la îmbunătățirea stilului de viață. Targetând piață profesională cât și pe cea de consum, suntem un lider al industriei prin utilizarea Iot (Internet of Things) în scopul transformării caselor, cladirilor și a spațiilor publice. Cu vânzări de peste 7,5 miliarde de Euro în 2015, avem o echipă de aproximativ 36,000 de angajați în peste 70 de țări.

Mai multe detalii: www.lighting.philips.ro

Despre Enel

Enel este o companie energetică multinațională, jucând un rol important pe piața de electricitate și gaze naturale din lume, concentrându-se în special în Europa și America Latină. Grupul Enel activează în peste 30 de țări de pe patru continente, are o capacitate instalată netă de circa 90 GW, generează electricitate și gaz printr-o rețea ce acoperă circa 1,9 milioane km. Cu cei 61 de milioane de consumatori în toată lumea, Enel deține cea mai mare bază de clienți comparativ cu societățile europene din acest sector și este printre cele mai mari companii de electricitate de pe continent în ceea ce privește capacitatea instalată și EBITDA raportat.

Prezentă pe piața din România încă din 2005, Enel este, în acest moment, cel mai mare investitor privat în domeniul energetic, cu operațiuni în sectorul distribuției și furnizării de electricitate, dar și al producției de energie electrică din surse regenerabile. Enel are peste 3.100 de angajați în România și oferă servicii unui număr de 2,8 milioane de clienți din trei zone importante ale țării: Muntenia Sud (inclusiv București), Banat și Dobrogea, acoperind aproape o treime din piața locală de distribuție. Enel continuă dezvoltarea unui program de investiții pentru îmbunătățirea calității serviciilor, modernizarea rețelei și implementarea pe plan local a standardelor de mediu ale grupului Enel.


Share