Philips Hue extinde gama pentru exterior şi aduce strălucire casei tale prin intermediul iluminatului 

Comunicat de presă, 21 ianuarie 2019

  • Aprindeți automat luminile – în interior sau exterior – cu noul senzor Philips Hue Outdoor
  • Creați ambianța perfectă pentru orice ocazie cu cele mai noi corpuri de perete pentru exterior și pentru iluminatul aleilor

Bucureşti, România – Signify (Euronext: LIGHT), lider global în domeniul iluminatului, își extinde gama de produse de iluminat inteligent pentru exterior, oferindu-vă mai multe opțiuni de a vă transforma locuinţa – de la o primire călduroasă la intrarea în casă, până la personalizarea ambianţei din grădină pentru orice ocazie. Noua gamă conține o varietate de corpuri pentru exterior montate pe perete și pentru iluminatul aleilor, precum și senzorul Philips Hue Outdoor cu baterii.

„Casa noastră nu se limitează doar la spațiul din interiorul celor patru pereți, ci se extinde și în zonele în aer liber din jurul acesteia. Am văzut un entuziasm extraordinar din partea clienţilor pentru gama inițială Philips Hue pentru exterior, iar acum le oferim mai multe modalități de a aduce la viață curtea casei prin intermediul iluminatului”, a declarat Jasper Vervoort, Business Leader, Home Systems and Luminaires în cadrul Signify. „Suntem încântați să extindem gama Hue pentru exterior, astfel încât utilizatorii noștri să își poată seta lumina potrivită pentru orice moment din zi. Cel mai important este să îi ajutăm să se simtă în siguranță acasă prin intermediul unei lumini puternice, permiţându-le în acelaşi timp să personalizeze ambianța în aer liber”.

 O primire călduroasă cu senzorul Philips Hue Outdoor

Experimentați confortul luminilor care se aprind automat atunci când ajungeți acasă pe timp de noapte. Noul senzor Hue Outdoor, wireless, rezistent la intemperii, alimentat cu baterii și ușor de montat și de configurat, vă poate întâmpina cu lumina aprinsă în momentul in care vă apropiați de casă. Prin intermediul aplicației Philips Hue, puteți alege ce lumini – în interior sau în exterior – să se aprindă atunci când cineva trece pe lângă senzor, astfel încat să pară că cineva este întotdeauna acasă.

Puteți monta senzorul Hue Outdoor pe un perete din garaj, în jurul ușii sau în curte, acolo unde este cel mai util. Dispune de o rază de detecție de 12 metri și de un senzor integrat de lumină, asigurându-vă că luminile se vor aprinde numai atunci când este întuneric afară. Senzorul va fi disponibil în Europa și America de Nord începând cu luna februarie 2019.

Lumina perfectă pentru orice ocazie

 Spaţiul exterior reprezintă o extensie a casei, iar acum aveți mai multe opțiuni ca oricând să iluminați grădina şi curtea cu cele 16 milioane de culori sau să alegeți o lumină albă strălucitoare. Fie că este vorba despre un oaspete pe care îl întampinați, fie că vă bucurați de un grătar pe terasă sau de o petrecere în curtea din spate, puteți crea o atmosferă plăcută pentru orice moment cu noile corpuri de iluminat Philips Hue pentru exterior. Creați iluminatul perfect pentru a vă bucura pe deplin de aceste momente speciale.

Cele mai noi extensii ale gamei includ:

Produse disponibile în America de Nord și în Europa din februarie 2019:

  • Philips Hue Welcome Flood Light, lampă de perete disponibilă într-o nuanță de alb strălucitor.
  • Philips Hue Discover Flood Light, lampă de perete, cu lumină ambientală albă sau colorată.
  • Philips Hue Econic, lampă de perete.

Produse disponibile numai în Europa, din februarie 2019:

  • Philips Hue Econic – stâlp şi felinar.
  • Philips Hue Fuzo – include un stâlp, un felinar și 3 corpuri de perete cu lumină albă.
  • Philips Hue Calla – varianta extinsă a modelului deja disponibil, pentru iluminatul aleilor, cu lumină ambientală albă și colorată.

Pentru mai multe informații despre noile produse de iluminat Philips Hue pentru exterior, vizitați www2.meethue.com/ro-ro/.

 Despre Signify

Signify (Euronext: LIGHT) este lider global în domeniul iluminatului pentru piaţa profesională şi de consum şi al iluminatului care utilizează Internetul Lucrurilor. Produsele noastre marca Philips, sistemele de iluminat conectat Interact şi serviciile de date aduc valoare de business și transformă viețile oamenilor în case, clădiri de birouri și spații publice. Cu vânzări de peste 7 miliarde de EUR în 2017, avem o echipă de aproximativ 30,000 de angajați în peste 70 de țări şi exploatăm potenţialul extraordinar al luminii pentru a îmbunătăţi vieţile oamenilor. Știri despre Philips Lighting se află în Newsroom, pe Twitter şi pe LinkedIn. Informațiile pentru investitori pot fi găsite pe pagina Investor Relations.

Despre Philips Hue

Philips Hue este cel mai avansat sistem de iluminat conectat pentru locuinţela nivel mondial, fiind alcătuit dintr-o gamă largă de becuri, corpuri de iluminat, benzi led, spoturi şi controlere. În prezent, există peste 750 aplicații terțe pentru Philips Hue. Sistemul Hue transformă felul în care se poate folosi lumina în interiorul sau in exteriorul casei pentru a stimula simțurile oamenilor, pentru a le lumina clipele frumoase din viaţă și a-i ajuta să-și găsească relaxarea atunci când sunt departe de casă.

De la lansarea Philips Hue în octombrie 2012, Signify a încurajat alte companii să dezvolte dispozitive, aplicații și sisteme care să inter-opereze cu sistemul de iluminat Philips Hue. De la aplicațiile terțe, la servicii de internet și produse conectate pentru locuinţă, Philips Hue depăşeşte granița iluminatului tradiţional pentru a oferi experiențe noi clienţilor, unde singura limită este propria lor imaginație. Sub umbrela programului de parteneriat Friends of Hue, societățile participante dezvoltă produse, aplicații și platforme testate și certificate pentru a se putea integra cu Philips Hue, pentru a oferi un iluminat de calitate. De asemenea, programul este disponibil pentru producătorii de corpuri de iluminat, pentru a putea fabrica și comercializa produse ce se pot integra cu tehnologia Philips Hue, care asigură clienților o varietate mai mare de opțiuni și o experiență vizuală îmbunătăţită. Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați www.meethue.com.

 

Share