Panouri PC integrate și Panouri operator pentru aplicații sensibile la cost

Echipa Kreatron Automation

Clasa entry-level de panouri cu touch acum cu display lat de 10.1 inci

Noua clasă preț/performanță de panouri cu touch de la Beckhoff, prima dată lansate cu display-uri de 7 inci, a fost extinsă cu trei dispozitive încorporate cu display-uri late de 10.1 inci. Tehnologia de control-comandă bazată pe PC din aria de performanță medie spre joasă în ceea ce pri vește costurile, acum poate fi scalată cu mai multă acura tețe în concordanță cu cerințele individuale ale aplicațiilor.
Display-ul TFT cu touch al noilor panouri cu format modern de ecran lat, cu o rezoluție de 1024 x 600 WSVGA deschide drumul către opțiuni comprehensive de operare și vizualizare. La acestea se adaugă calitatea superioară a display-ului, cu 16,7 milioane de culori valabile pe ecranul cu diagonala de 10.1 inci. Ultimele noutăți din clasa entry-level includ două Panel PC-uri fără ventilator și un panou ope rator pasiv, ce permit o implementare eficientă a sar cinilor de control și vizualizare din punct de vedere al costurilor, pentru mașini de dimensiuni mici și medii, sisteme de producție și clădiri:
• Panel PC CP6600 cu 1 GHz ARM Cortex™ A8 CPU și memorie de 1 GB DDR3 RAM;
• Panel PC CP6700 cu procesor Intel® Atom™ (până la 1.91 GHz, patru nuclee) și 2 GB DDR3L RAM (extensie opțională de până la 8 GB) ; control Panel CP6900 cu tehnologie DVI/USB Extended pentru operații la distanță de până la 50 m de la
PC-ul industrial.
Echipate cu o carcasă metalică robustă, alcătuită dintr-o ramă frontală de aluminiu și o placă de oțel în partea din spate, dispozitivele oferă calitate și durabilitate mult mai ridicate decât în cazul panourilor de plastic oferite de obicei în segmentul entry-level cu costuri reduse. În plus, materialele de înaltă calitate și rama frontală rotunjită oferă un aspect modern panourilor, ce pot fi folosite în cele mai diverse medii de producție și construcție, la temperaturi de la 0 la 55 °C.

Clasa entry-level de succes de panouri cu touch de la Beckhoff a fost extinsă pentru a include opțiuni noi de dispozitive cu o interfață de 10.1 inci pentru utilizator pentru a completa modelele de 7 inci stabilite deja pe piață

Panel PC: www.beckhoff.com/cp6600
Panel PC: www.beckhoff.com/cp6700
Control Panel: www.beckhoff.com/cp6900

 

Descoperă şi încearcă!

Beckhoff Automation produce echipamente și software de înaltă calitate, utilizând tehnologii de ultimă generație și tehnici de dezvoltare ultramoderne în realizarea tuturor produselor lor. Pentru a lua cea mai bună decizie în ceea ce privește proiectele dumnea voastră și pentru a vă familiariza cu posibilitățile de automatizare specifice domeniului dumneavoastră, vă rugăm să ne contactați pe adresa: office@kreatron.ro.

Pentru mai multe detalii referitoare la partenerii noștri și produsele lor puteți accesa: http://www.kreatron.ro

Share