HELLERMANNTYTON prezinta: Rapid. Simplu. Eficient: Seria Q!

Sistemul de prindere și fixare din seria Q de la specialistul în
managementul cablurilor HellermannTyton, include o funcție
unică de pre-blocare care simplifică operațiile de instalare și vă
economisește banii.

 

La prima vedere, colierul din seria Q de la HellermannTyton este un colier ca oricare altul. Dar, în comparație cu un colier convențional, colierul din seria Q are un design deschis al capului colierului și o formă specială a codiței.
În loc să introduceți colierul prin gaura din capul colierului – ca și cum ați băga ața în ac – fixați codița colierului pe capul deschis și trageți colierul, totul printr-o mișcare simplă. Acest lucru generează un efect turbo de aproximativ 25% (evaluat independent pentru HellermannTyton de către DEKRA în 2013), ceea ce înseamnă un timp de instalare mai mic și un mare potențial pentru câștiguri semnificative din costul forței de muncă.
Design-ul inovativ al capului colierului din seria Q și geometria codiței conferă instalatorilor pentru prima dată avantajul suplimentar al unei funcții practice de „preblocare”.

Avantajul prin design
Colierele din seria Q pre-blocate pot fi redeschise astfel încât să se poată adăuga fire noi înainte de a fi fixate permanent. Un colier de cablu convențional ar trebui să fie tăiat și înlocuit. Pentru colierele din seria Q, această caracteristică, unică și la îndemână, face ca fixarea în condiții dificile să fie mai ușoară și mai sigură decât lucrul cu coliere convenționale. Față de scenariile de instalare tipice, avantajele colierelor din seria Q sunt vizibile imediat și anume: locurile de muncă în care vederea este limitată, restrânsă sau chiar în „orb”, ori atunci când se lucrează deasupra capului sau locuri în care trebuie purtate mănuși de protectie.

Gama larga de dimensiuni, materiale şi accesorii
Colierele de cablu seria Q sunt disponibile în 12 dimensiuni – și în variante rezistente la intemperii, stabilizate cu UV (PA66W) și fără halogeni, stabilizate la căldură (PA66HS). Colierele standard seria Q (PA66) sunt de asemenea disponibile în culorile roșu, galben, verde și albastru.
Accesoriile de montaj pentru cabluri, suporturile Q, reprezintă o completare ideală pentru colierele din seria Q. Suporturile Q sunt disponibile în variante de fixare cu autoadeziv sau cu șuruburi. Disponibile într-o gamă variata de dimensiuni, suporturile Q se potrivesc perfect colierelor Q pentru că asigură fixarea în siguranță în diverse medii și instalații.
În completarea gamei de coliere din seria Q, sunt etichetele Q. Concepute pentru identificarea cablurilor și a fasciculelor de cabluri, etichetele se atașează perfect pe colier, pentru a oferi o soluție integrată și fără probleme.
Pentru informații suplimentare, vă rugăm să contactați:  officeRO@HellermannTyton.at sau
www.HellermannTyton.com.

 

 

Share