OBO la RESONANCE ELECTRIC SHOW IASI

http://www.obo.ro

OBO BETTERMANN România

– partener principal RESONANCE ELECTRIC SHOW Iasi, 21-22 Aprilie 2017

 

 

În perioada 21-22 Aprilie 2017, OBO Bettermann România a participat, în calitate de partener principal, la cea de-a VI-a editie a Expozitiei Electrice “Resonance Electric Show” organizata la Iasi, de cel mai mare distribuitor al nostru în regiunea Moldova, firma Resonance Distribution.

Pe parcursul celor doua zile ale târgului ne-au vizitat peste 500 de persoane: electricieni, reprezentanti ai firmelor cu profil electric, studenti de la Universitatea Tehnica din Iasi, liber profesionisti, reprezentanti ai unor mari companii din zona Moldova, persoane angajate în service-uri de profil, studenti ai Facultatii de Energetica precum si Persoane Fizice Autorizate interesate de produsele noastre.

Inginerii OBO Bettermann România au relationat cu vizitatorii, au oferit detalii importante despre cele 30000 de repere pentru instalatiile electrice necesare unei case de locuit, pentru birouri moderne si VIP, santiere navale, hoteluri si cladiri publice sau hale si depozite, la calitatea impusa fiecarui produs si cu preturi la nivelul pietei românesti.

S-a facut schimb de carti de vizita si s-au înmânat cataloage cu produsele OBO Bettermann, s-au distribuit pliante, brosuri si foarte multe promotionale pentru fiecare vizitator.

În prezent, partenerul si organizatorul acestui târg de materiale electrice, în toate cele 5 puncte de lucru ale sale din Iasi, Suceava, Bacau, Botosani si Bucuresti, ofera solutii complete clientilor în arii diverse cum ar fi: echiparea ta- blourilor electrice, solutii de protectie la loviturile de trasnet si supratensiune, solutii de iluminat s.a.

Evenimentul de la Iasi a reunit cei mai mari distribuitori de materiale electrice, firme cu capital român si capital strain si a fost un real succes, care nu ar fi fost posibil fara implicarea partenerului nostru Resonance Distribution, care este prezent pe piata echipamentelor si instalatiilor electrice din anul 2000.

Share