SCHNEIDER prezintă: Noua generație de mecanisme Sedna – proiectate pentru a răspunde așteptărilor dumneavoastră

Echipa Schneider Electric știe cât este de important să vă faceți munca de zi cu zi mai ușoară. Tocmai din acest motiv, am îmbunătățit calitatea și funcționalitatea mecanismelor din gama Sedna. Noua generație de mecanisme Sedna este prevăzută cu gheare de înaltă calitate, este robustă și are funcții suplimentare, care fac mai eficient fiecare pas al instalării: de la conectare, aliniere și înșurubare, până la fixare și testare. Instalarea nu a fost niciodată atât de ușoară, rapidă și comodă.

Noul mecanism de priză cu terminale fără șuruburi (disponibil din Q3 2018)
Știm că electricienii apreciază instalările simple, rapide și sigure în montaj aparent. De aceea, aducem soluția de mecanisme de prize cu terminale fără șuruburi, care fac cablarea mult mai simplă. Cablurile conectate sunt protejate în terminale.
Noile mecanisme pentru întrerupătoare simple și cu revenire, permit conectarea mai ușoară, alinierea pentru siguranță, înșurubarea mai rapidă și testarea mai comodă.
De asemenea, este posibilă adăugarea fără efort a unor noi funcții.

Caracteristici îmbunătățite pentru mecanismele pentru întrerupătoare simple și cu revenire

Noile mecanisme pentru prize cu terminale fără șuruburi sunt dotate cu butoane de acces aflate la îndemână. Cu o dimensiune generoasă, butoanele de eliberare reduc suprafața de presiune pe deget. Mecanica îmbunătățită face ca eliberarea firelor cablate să fie și mai ușoară.La o simplă privire, sunt evidente numeroasele îmbunătățiri aduse mecanismelor Sedna pentru întrerupătoare simple și cu revenire, care au rolul să vă eficientizeze procesul de instalar
e.

 

 

 

Fie că este vorba de o instalare nouă, fie de o renovare, acum pot fi adăugate module de iluminat, fără a fi nevoie să se dezasambleze mecanismul.

Și în ceea ce privește alinierea sau fixarea, veți vedea imediat diferența in instalările dumneavoastră zilnice. 

Noile mecanisme Sedna beneficiază de rame de fixare robuste,  precum și de marcaje clare de aliniere,  ceea ce duce la instalarea  rapidă și ușoară a acestora.

Înainte de instalare, ghearele sunt complet acoperite în carcasă. Aceasta înseamnă că ghearele nu se pot agăța în timpul instalării, ceea ce scade riscul de accidentare.
Mulțumită mecanismului îmbunătățit, ghearele se extind ușor, asigurând o aliniere perfectă cu doza de montaj în timpul instalării. Ghearele asigură fixarea în doza de montaj.

http://www.schneider-electric.ro/ro/

 

Share