CONSOLIGHT ia măsuri pentru buna funcționare a activității filialelor sale

 

Ca și tine, monitorizăm cu atenție ultimele știri despre COVID-19. Facem tot ce depinde de noi pentru a asigura buna funcționare a CONSOLIGHT. Personalul nostru este instruit zilnic pentru a se proteja pe sine și pentru a îi proteja pe cei cu care interacționează, pentru a minimiza riscul contaminării.

Toate filialele noastre sunt 100% operaționale, au asigurate stocuri, oferă promoții speciale și tot suportul de care ai nevoie în această perioadă. Poți conta pe noi așa cum știm că și noi putem conta pe tine.

Am implementat recomandările făcute de instituțiile statului în ultimele zile pentru a proteja sănătatea angajaților și clienților noștri. Suntem conștienți că este o perioadă grea, peste care putem trece doar impreună, acționând responsabil.

Angajații noștri sunt instruiți să respecte toate măsurile care se impun, fluxul operațional a fost ajustat, unde este posibil, activitatea se desfășoară de la distanță sau de acasă, interacțiunea directă a fost minimizată iar personalul care manipulează și transportă mărfuri utilizează echipament de protecție.

Pe de altă parte, apelăm pe această cale la sprijinul tău: te rugăm să contactezi angajații CONSOLIGHT prin telefon sau e-mail, să asiguri preluarea mărfii și a documentelor aferente eliminând, pe cat posibil, contactul fizic.

Mai mult ca pană acum, suntem alături de tine și îți susținem activitatea cu cele mai bune servicii. În același timp, sprijinim instituțiile care sunt acum în prima linie a luptei cu această pandemie.

Te rugăm să urmezi recomandările făcute de instituțiile statului, să ai grijă de tine și de cei dragi!

Echipa Consolight

Share