Megger Baker ADX – analizor static automat pentru mașini electrice rotative

Megger Baker ADX constituie un salt înainte inovator și transformațional pentru testarea motoarelor la locurile  de muncă solicitante de astăzi. Dezvoltat folosind Linux pe un sistem de operare Android, software-ul ADX este ușor de actualizat printr-o conexiune LAN sau Wi-Fi. Ecranul tactil mare de 26 cm este rezistent și vizibil clar la lumina zilei. O cerință fundamentală a echipamentelor de test laborioase este să aibă setul optim de cabluri de test. ADX satisface acest deziderat, are cabluri de test compatibile cu cerințele de siguranță IEC61010, cabluri Kelvin detașabile, de înaltă tensiune/joasă tensiune, prevăzute cu crocodili cu o deschidere mare a fălcilor. Cablurile sunt disponibile individual sau în seturi, astfel  încât cele deteriorate pot fi înlocuite direct pe teren fără a trimite echipamentul în service, economisind astfel timp și bani. Bateria internă de backup permite ca ADX să fie deplasat între active fără a fi necesar să se închidă și să se repornească pentru fiecare nouă locație.
Familia ADX include modele concepute pentru a efectua teste la tensiuni de până la 15 kV. Cele cinci opțiuni principale includ 4 kV, 6 kV, 12 kV, 15 kV și 15 kV-A (rotor). Pentru a crește tensiunile de test până la 40 kV pentru testarea activelor de înaltă tensiune ADX se cuplează cu o unitate PPX opțională. Testele ADX disponibile includ, în funcție de model: rezistență înfășurare, inductanţă, capacitate, rezistența de izolație (IR), raportul de absorbție dielectric (DAR), indicele de polarizare (PI), test CC HiPot, test treaptă CC HiPot, test rampă CC HiPot, analiza supratensiunii cu EAR+™, descărcări parțiale PD și test de supratensiune Surge.
Toate rezultatele testelor sunt salvate și memorate local pe ADX și sunt sincronizate automat cu aplicația bazată pe cloud PowerDB Dashboard pentru utilizatorii cu conexiune la internet.
Compararea datelor actuale și  istorice poate dezvălui tendințe de scădere și alte probleme, indicând când trebuie luate măsuri pentru revizia/reparația activelor, pentru a evita întreruperile neplanificate. Generatorul de rapoarte încorporat oferă vizualizarea la bord a rezultatelor testelor, care pot fi trimise direct la o imprimantă.
Analizorul ADX este ușor de utilizat. Începeți prin a configura Megger Baker ADX  pentru cerințele dumneavoastră
de test, trebuie să creați un activ și să atribuiți tipul de configurație de test care corespunde nevoilor dvs., apoi stabiliți utilizatorii cu sau fără parole și alocați capacități de testare fiecărui utilizator. Cu ADX, nicio sarcină de test a motoarelor nu rămâne nerezolvată repede și comod.

Megger Germany GmbH
Reprezentanța în România:
info.ro@megger.com,
www.megger.com

Share