Iluminat industrial LEDVANCE : Lumină, eficiență și control

Iluminat industrial LEDVANCE

În această ediție aducem informații despre noi game de LEDVANCE destinate iluminatului industrial și al suprafețelor exterioare.

În mediul industrial, iluminatul poate fi destul de complex și se confruntă cu provocări particulare, generate de amplasarea și înălțimea utilajelor, fluxul tehnologic, geometria căilor de acces, etc. Distribuția omogenă a luminii, nivelul optim de iluminare, sistemele de control reprezintă elemente esențiale pentru obținerea unui mediu de lucru sigur, confortabil și productiv.
În același timp, sistemul de iluminat din aplicațiile industriale funcționează în regim zilnic extins ce poate atinge și 24 de ore.
Prin urmare, sistemele de iluminat din această categorie de aplicații ar trebuie să fie extrem de flexibile, să poată fi adaptate rapid și ușor la noi condiții de dispunere și relocare, reducând la minimum întreruperea producției.
Vă propunem în continuare două game noi de aparate de iluminat industrial LEDVANCE  pentru utilizare în iluminatul spațiilor industriale: TruSys® PERFORMANCE și Floodlight PERFORMANCE Asymmetrical.

TruSys® PERFORMANCE

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

LEDVANCE își extinde portofoliul de sisteme de linii de lumină care poartă numele de TruSys® și oferă acum mai multe avantaje pentru soluțiile de iluminat din sectorul industrial.
Aparatele de iluminat industrial LEDVANCE din seria TruSys® Performance prezintă eficiență energetica sporită a sistemului, durată de viață îndelungată, instalare facilă. LEDVANCE lansează în România TruSys® PFM On/Off, TruSys PFM DALI în octombrie 2019, iar versiunea TruSys® PFM EM destinată pentru iluminatul de siguranță va urma în decembrie 2019.
De asemenea, cu un singur punct de acces/alimentare, numărul de aparate de iluminat industrial LEDVANCE care pot fi instalate în linie este limitat doar de tipul și mărimea siguranței din tabloul de alimentare electrică. Aparatele în sistem Trunking care dispun de optică cu fascicul îngust pot fi utilizate în depozitele cu goluri înalte, cu tavane înalte, pentru a ilumina fața raftului cu cel puțin 200 de lux în medie (în funcție de înălțimea de montaj). Pe de altă parte, cele având distribuție optică cu fascicul larg sunt ideale pentru ateliere sau fabrici cu tavanele mai joase, deoarece oferă o iluminare uniformă.

DIAGRAME DE DISTRIBUȚIE A LUMINII  


Wide

Narrow


Very Wide

Very Narrow

 

Trei modele diferite. Extinderea familiei de produse de luminat industrial LEDVANCE TruSys, constă din cele trei noi modele diferite, cu următoarele performanțe:
– 35W – 5.600lm, 50W – 8.000lm sau 70W – 11.200lm la 4.000 Kelvin;
– Raport Lumen/Watt: 160;
– Durată de viață: 60.000 de ore (L80/B10);
– Distribuția luminii în fascicul de: 120 ° Very Wide, 90 ° Wide, 60 ° Narrow, 30 ° Very Narrow;
– Înălțime de montare de până la 10 metri;
– 5, 8 sau 12 conductori electrici în șina de montare;
– Până la 57 de aparate montate pe un singur șir luminos;
– Difuzor optic din PMMA dur și ușor, eficient, rezistență UV îndelungată;
– Șine de montare cu lungimi de 1.5m și 3m;
– Capac pentru acoperirea golurilor din șina tip blind;
– Accesorii de montare: aparentă pe tavan sau de patul de cablu, suspendată pe fir din oțel;
– Omologare și certificări CE/CB/ENEC/TÜV SÜD/EAC/ RoHS.

TruSys Performance On/Off
Aparatele de iluminat industrial LEDVANCE pot fi instalate rapid și ușor, fără alte instrumente suplimentare, prin intermediul soluției “click in” la poziția de montare. Butoanele tip “click in” oferă, de asemenea, mai mult confort pentru demontare, fără a fi necesare unelte speciale.

TruSys Performance DALI® (Digital Addressable Lighting Interface)
Funcționalitatea DALI® poate fi extinsă prin senzori externi de lumină și prezență, permițând controlul în funcție de nivelul de ocupare și aportul de lumină naturală. Această versiune este compatibilă cu un sistem cu baterii centrale pentru iluminarea de urgență.

TruSys Performance EM (de urgență – Emergency)
Acest model oferă o opțiune pentru iluminatul de urgență, în mod de autonom. Este proiectat pentru a funcționa timp de trei ore în caz de avarie.

 

Floodlight PERFORMANCE Asymmetrical

 

 

Datorită eficienței luminoase ridicate aparatele de iluminat din gama Floodlight PERFORMANCE Asymmetrical sunt soluția perfectă pentru a moderniza un sistem de iluminat ce utilizează surse de lumină tradiționale. Economii de energie de până la 90% prin comparație cu sursele halogen, până la 45% prin comparație cu aparatele de iluminat care utilizează lămpi convenționale cu descărcare în gaze la presiune înaltă (halogenuri metalice, ioduri, sodiu). Extrem de robuste și durabile, dispunând de distribuții precise și unghiuri diferite, proiectoarele Floodlight PERFORMANCE Asymmetrical sunt potrivite pentru o gamă largă de aplicații industriale, iluminat perimetral și căi de acces, iluminatul suprafețelor destinate activităților sportive sau de agrement, al parcărilor, iluminat de fațadă, structuri civile, etc.

Produsele noii game sunt disponibile în următoarele configurații:
-Puteri de 50W, 100W, 150W, 200W, 290W;
-Unghiuri de proiecție 45 ° x 140 ° si 55 ° x 110 °.

DIAGRAME DE DISTRIBUȚIE A LUMINII

45˚ x 140˚

55˚ x 110˚

Caracteristici generale:
– Protecție IP66 și rezistență la impact IK08;
– Distribuție omogenă și strălucire redusă;
– Raport de radiație a luminii superioare – ULOR 0% – atunci când este montat la 0 ° înclinare față de sol;
– 5 ani garanție;
– Proiectat conform EN 60598-2-24 pentru aplicații cu risc de incendiu;
– Raport Lumen/Watt: 130;
– Distribuția asimetrică;
– Suport de fixare înclinat (45°) și reglarea unghiului până la 180 °;
– Temperatura ambientală de funcționare: -30…+50 °C;
– Protecție la supratensiune: până la 10 kV (L / N-PE), 6 kV (L-N);
– Ventil/supapă integrat/ă pentru prevenirea condensului în interiorul aparatului de iluminat;
-Cablu de alimentare electrică de 2 metri.

www.ledvance.com

Share