LEDVANCE – Iluminat de calitate, confort vizual

În această ediție aducem noi informații despre soluțiile LEDVANCE destinate iluminării spațiilor pentru birouri dar și iluminatului de siguranță.

Gama INDIVILED® aduce în portofoliu primele aparate de iluminat cu lentile individuale pentru fiecare sursă LED, produse destinate birourilor, având sistem optic individual dedicat fiecărei surse LED, confort vizual sporit – UGR 16 și controlabilitate DALI.

Prezentă în două alternative de montaj, suspendat sau aplicat și având două variante de montaj: individual sau în linie de lumină, gama INDIVILED® este compusa din:
• LINEAR INDIVILED® suspendat, cu iluminare directă și indirectă, UGR16:
– LEDVANCE LINEAR INDIVILED® DIRECT/ INDIRECT 1200;
– LEDVANCE LINEAR INDIVILED® DIRECT/ INDIRECT 1500;
• LEDVANCE PANEL INDIVILED® 600/600.

Distribuție luminoasă omogenă, factor de orbire redus
– Optica INDIVILED®;
– Control unghi radiație (Cut Off) reduce factorul de reflexie la nivelul UGR16.

Confort Vizual
– Temperatura de culoare de 3000K/4000K asigură un confort vizual atât în mediul de birou, cât și în zonele unde lumina caldă are un rol cheie în asigurarea confortului psihic și ospitalității;
– Factorul SDCM (Standard Deviation Of Colour Matching) este menținut la un nivel mai mic de 4, un element important în cazul sistemelor de iluminat pentru birouri “Open Space”;
– Confort și prin combaterea oboselii (anularea efectului stroboscopic – “Ripple”) adus de către convertoare electronice low-flicker.

 

Eficiență, durată de viață, control
– 120 lm/W aduce iluminatul de interior pe o nouă treaptă a eficienței energetice;
– Durată de viață L90/35.000h, L80/50.000h și L70/60.000h;
– Controlabilitatea aparatelor este asigurată de protocolul de comunicație DALI și de module Bluetooth®, împreună cu aplicație mobilă dedicată;
– Modele echipate cu kit de iluminare de siguranță (versiunile EM), sensor (versiunile S) și conectare în linie (versiunile through-wiring TH);
– Corp robust din metal și lentile din policarbonat Rating IK08.
Parteneriat de încredere și design premiat
– Omologare ENEC prin TUV Sud;
– Garanție standard de 5 ani;
– Produs premiat cu premiul German Design Award 2019.

LEDVANCE EMERGENCY DOWNLIGHT
GATA CU PANICA!
3 posibilități, 2 tipuri de optică, un singur aparat
– Optică specială destinată iluminării antipanică în spațiile pentru birouri – distribuția optică uniformă generează beneficiul unui număr mai mic de corpuri de iluminat pentru aceeași suprafață de acoperit conform normelor în vigoare;
– Optică specială destinată căilor de evacuare (culoare)
– distribuție rectangulară extinsă alungită, ce “acoperă” lungimi de culoar mai mari comparativ cu aparatele fără optică. Astfel veți avea nevoie de mai puține aparate pentru aceeași zonă;
– Montaj încastrat sau aplicat (cu accesoriul pentru montaj aparent).
În standard, LEDVANCE EMERGENCY DOWNLIGHT DN120 are timp asigurat de funcționare de 3 ore după întreruperea alimentării cu energie electrică.
Funcția AUTO TEST este prezentă tot în echiparea standard.
Cu dimensiuni mici și echilibrate, însă puternic, acest aparat generează un flux luminos de 345 lm pentru cei 4W consumați în regim de urgență.
Protecția la intruziune de particule este IP43 pe fața expusă la exterior.

LEDVANCE DOWNLIGHT ALU DALI IP44
Caracteristica standard IP44 a aparatelor DOWNLIGHT reprezintă alegerea ideală. Faptul că are funcționalitate DALI duce acest produs în utilizare universală, nu doar în zone cu umiditate ridicată. Prin controlul DALI (instalat pe aparate), utilizatorul poate selecta nivelul dorit de iluminare secundară într-o sală de conferințe, ori spațiu comun al unei clădiri de birouri. Aparatele sunt con struite să înlocuiască clasicele CFL 2 x 26W, 2 x 42W.
• Eficienta pentru un downlight este una satisfăcătoare, ajungând la 90 lm/W, iar tem peraturile de culoare disponibile sunt 3000K/4000K/6500K. Unghiul de proiecție a luminii de 100°.
Dimensiunile de tăiere în placa de montaj, de la 150 mm la 200 mm.
Produsul oferă flexibilitate superioară în montare, datorită convertorului electronic extern/separat de corpul aparatului.
Produsul se integrează în linia SCALE Design dedicată LEDVANCE și în categoria produselor garantate 5 ani în standard.
– Omologare ENEC prin TUV Sud;
– Garanție standard de 5 ani.

LEDVANCE (Romania) S.R.L.
69, Nicolae G. Caramfil Str., 5th Floor
014146, 1st District, Bucharest, Romania
Tel.: +40 (31) 823 00 10
Fax: +40 (31) 823 00 14
r.pirvescu@ledvance.com
www.ledvance.com

Share