Întreruptoare automate și întreruptoare de sarcină Ex9A în aer

Ing. Adrian Dolete – Product Specialist

Noua linie Ex9A oferă o gama de dispozitive cu funcții foarte complexe. Ele oferă nu numai funcțiile de bază ale întreruptoarelor automate sau întreruptoarelor de sarcină, dar, de asemenea, o analiză completă a rețelelor cu abilitatea de a comunica cu sisteme de control avansate. Întreruptoarele automate în aer și întreruptoarele de sarcină sunt disponibile în trei dimensiuni: A16, A32, A40, fixe și debroșabile cu 3P și 4P.

noark1

Întreruptoarele automate Ex9A utilizează unități de declanșare digitale de tip SU (Smart Unit). Caracteristica lor comună de bază este funcția de protecție completă LSI (suprasarcină, scurtcircuit, dezechilibru, conductor neutru, temperatură) și de măsură (curent), ecran LCD pe 32 de biți, chiar și în varianta cea mai de bază SU3.0 A. Unitățile SU4.0 și SU5.0 oferă funcții suplimentare de protecție G pentru protecția împotriva defectelor cu pământul sau E pentru detectarea de curenți reziduali de nivel scăzut.

În plus, pentru a completa funcția de protecție de circuit, întreruptoarele Ex9A oferă o gamă largă de măsurare și analiză a variabilelor de circuit. Informațiile obținute pot fi utilizate pentru a activa întrerupătorul, alarma sau pentru procesare de către un operator în sisteme de control avansate.

Întreruptoarele se vor livra standard, cu principalele terminale care pot fi atât în poziție orizontală, cât și verticală. Pentru dispozitivele Ex9A este disponibil un pachet larg de accesorii interne și externe.

  • Curent nominal de până la 4000 A;
  • Capacitate de rupere de până la 100 kA;
  • Versiuni fixe și debroșabile, 3P și 4P;
  • Gamă largă de accesorii;
  • Unitate declanșatoare digitală, toate variantele echipate cu afișaj LCD;
  • Variabilitate a protecției, măsurare și a altor caracterisitici.

S.C. NOARK Electric S.R.L.
IRIDE Business Park
Bdul Dimitrie Pompeiu Nr. 9-9A, Clădirea 20, parter
Sector 2, 020335 București
Telefon: +40 371 444 922
Fax: +40 372 873 307
Email:
adrian.dolete@noark-electric.com
www.noark-electric.ro

Share