Iluminat inteligent pentru viața de zi cu zi: WiZ lansează o nouă generație de produse în România

 București, România Signify (Euronext: LIGHT), liderul mondial în domeniul iluminatului, lansează o nouă generație de sisteme de iluminat inteligent în Europa, WiZ. Portofoliul WiZ oferă o gamă largă de becuri inteligente și accesorii la prețuri accesibile, cu o configurare simplă, bazată pe conexiune Bluetooth și Wi-Fi și care asigură o ambianță ideală pentru activitățile de zi cu zi,. Sistemul WiZ sprijină Signify în demersul de a face magia iluminatului disponibilă utilizatorilor prin echipamente inteligente accesibile, dar mai ales intuitive în utilizare.

“Suntem încântați să lansăm oficial portofoliul WiZ Connected în Europa și să extindem în felul acesta rețeaua de distribuție. Suntem mândri de sistemul nostru, care le permite consumatorilor să-și controleze dispozitivele și accesoriile imediat ce le scot din cutie, oferindu-le produse care sunt la fel de accesibile și ușor de utilizat precum echipamentele clasice, doar că sunt inteligente și conectate”, declară Jean-Eudes Leroy, Co-Fondator și CEO WiZ Connected.

 Plug & Play: Iluminat inteligent, facil de utilizat pentru oricine

Portofoliul WiZ Connected include becuri și accesorii simplu de instalat, care permit consumatorului să experimenteze instantaneu avantajele iluminatului inteligent. Tot ce trebuie să facă este să înșurubeze noul bec WiZ, să descarce pe telefonul mobil aplicația WiZ și să se bucure de lumina ideală. Cele mai noi produse sunt dotate cu Wi-Fi și Bluetooth, conectarea devenind astfel mai rapidă și mai sigură. Signify va implementa această caracteristică și pentru următoarele dispozitive WiZ. Cu ajutorul becurilor WiZ, utilizatorul poate crea cu ușurință o atmosferă confortabilă, prin redarea luminii unui șemineu sau le poate configura și sincroniza cu activitățile din rutina sa zilnică.

Mai mult decât atât, dispozitivele WiZ pot fi controlate și prin comandă vocală, fiind compatibile cu Amazon Alexa, Google Home sau Siri. O altă variantă este utilizarea dispozitivului universal WiZmote, care îi permite consumatorului să controleze luminile și să regleze modurile preferate pentru fiecare încăpere în parte. Mai există și opțiunea instalării senzorului de mișcare WiZ, care garantează aprinderea automată a becurilor la intrarea în încăpere, funcție disponibilă chiar și atunci când conexiunea Wi-Fi este întreruptă. În plus, noul conector WiZ smart plug poate transforma orice bec într-unul inteligent, permițând apoi controlul prin aplicația WiZ sau telecomandă.

Opțiuni nenumărate, lipsite de efort

Interfața aplicației WiZ este intuitivă și prietenoasă, cu un sistem facil „drag and drop” pentru organizarea și controlul becurilor și accesoriilor. Rutinele și scenariile prestabilite simplifică viața cotidiană și îi ajută pe consumatori să identifice lumina ideală pentru fiecare moment și activitate.

Corelarea cu ritmul circadian garantează reglarea luminii în concordanță cu ora din zi – o lumină rece, cu o intensitate crescută potrivită dimineților productive, trecând treptat către una redusă și mai caldă, pentru serile relaxante.

În cele din urmă, aplicația WiZ oferă posibilitatea de a controla becurile de pe mai multe dispozitive, cu permisiuni diferite. Membrii familiei pot împărți accesul la funcțiile WiZ „acasă”, în timp ce oaspeții, odată conectați la aceeași rețea de Wi-Fi, pot descărca aplicația și introduce un cod de invitație pentru a obține acces la funcțiile de reglare.

Respectarea deplină a confidențialității datelor

Crearea contului și procesul de înregistrare în aplicația WiZ este în întregime anonimă atunci când se realizează prin autentificarea cu conturi Apple, Google sau Facebook. WiZ va obține doar un ID unic, care nu conține informații personale, pe care îl va asocia cu o locuință WiZ. Nu sunt colectate date personale precum nume, numere de telefon, adrese de e-mail. WiZ nu recuperează, nu stochează și nu folosește informații cu caracter personal de la furnizorii utilizați la înregistrare. Nu există riscul piratării de informații private, deoarece nu sunt încărcate pe cloud-ul securizat AWS.

Cele mai noi și mai atractive produse

Lansarea ecosistemului WiZ în Europa înseamnă că întreg portofoliul WiZ connected va fi de acum disponibil la scară largă, astfel că Signify introduce simultan o varietate de produse și accesorii WiZ noi și actualizate:

 1. Becuri și spoturi cu lumină albă și color, cu conexiune Wi-Fi and Bluetooth, incluzând cel puternic bec conectat de pe piață cu noul A67 (1600 lm), echivalentul a 100W, precum și becul standard E27, spotul GU10, E14 tip lumânare și becul E27 (G95), de dimensiuni mărite. Toate oferă o culoare completă pentru a crea o atmosferă excelentă, ideală pentru a lumina locuința cu alb rece, dar și pentru a crea o atmosferă confortabilă, în nuanțe calde de alb.
 2. O gamă variată de becuri cu filament WiZ, disponibile în variantele Chihlimbar & Transparent, care îmbină perfect design-ul vintage elegant și tehnologia de ultimă generație.
 3. Portofoliul WiZ include corpuri de iluminat, precum lampa de birou WiZ, care aduce un design simplu, potrivit unui stil de viață natural. Un alt exemplu este WiZ Quest, dotată cu un cap reglabil, pentru crearea unei lumini ambientale indirecte.
 4. Mai multe accesorii atrăgătoare, ce fac iluminatul inteligent chiar mai simplu de controlat, incluzând WiZmote deja disponibil pe piață, dar și noul senzor de mișcare WiZ.
 5. Conectorul inteligent WiZ le permite utilizatorilor să-și controleze becurile și dispozitivele existente cu aplicația WiZ, pentru a se bucura de acces la funcțiile de programare, control vocal și „away-from-home”.

 Preț și disponibilitate:

Cele mai recente completări la gama de produse includ:

 Disponibile în Europa începând cu august 2020:

 • Conector inteligent WiZ (EUR € 15.99)
 • Senzor de mișcare WiZ (EUR € 19.99) și WiZmote (EUR € 14.99)
 • WiZ E27/G95, conectivitate Wi-Fi+Bluetooth

Color: EUR 18.99

Alb cu temperatura reglabilă: EUR 14.99

 • WiZ E27/A67, conectivitate Wi-Fi+Bluetooth

Color: EUR 19.99

Alb cu temperatura reglabilă: EUR 17.99

 • WiZ E27/A60, conectivitate Wi-Fi+Bluetooth

Color: EUR 15.99

Alb cu temperatura reglabilă: EUR 12.99

Alb cu intensitate reglabilă , EUR 9.99

 • WiZ GU10, conectivitate Wi-Fi+Bluetooth

Color: EUR 15.99

Alb cu temperatura reglabilă: EUR 13.99

Alb cu intensitate reglabilă: EUR 10.99

 • WiZ E14/C37 tip lumânare, conectivitate Wi-Fi+Bluetooth

Color: EUR 15.99

Alb cu temperatura reglabilă: EUR 12.99

Alb cu intensitate reglabilă: EUR 10.99

 • Becuri cu filament WiZ E27, conectivitate Wi-Fi
  • A60 Alb cu temperatura reglabilă (EUR 13.99 transparent, EUR 14.99 chihlimbar)
  • G95 Alb cu temperatura reglabilă (EUR 15.99 transparent, EUR 16.99 chihlimbar)
  • ST64 Alb cu temperatura reglabilă (EUR 14.99 transparent, EUR 15.99 chihlimbar)
  • G125 Alb cu temperatura reglabilă (EUR 16.99 transparent, EUR 17.99 chihlimbar)
  • C35 Alb cu temperatura reglabilă (EUR 13.99 transparent, EUR 14.99 chihlimbar)
  • G200 Alb cu temperatura reglabilă (EUR 39.99 transparent, EUR 39.99 chihlimbar)
  • PS160 Alb cu temperatura reglabilă (EUR 39.99 chihlimbar)

Pentru detalii suplimentare și specificații privind produsele, puteți accesa site-ul oficial: https://www.wizconnected.com/

Despre WiZ Connected

Cu sediul central în Hong Kong, WiZ Connected Lighting Company Limited este o companie de soluții software axată pe furnizarea de produse de iluminat inteligent, cu conectivitate Wi-Fi. Deținută de Signify, lider global în domeniul iluminatului, WiZ se adresează atât consumatorilor, cât și piețelor profesionale din 55 de țări. Prin programul de parteneriat WiZ Connected OEM, peste 60 de distribuitori comercializează sute de corpuri de iluminat WiZ. Află mai multe informații despre WiZ Connected și felul în care inovează industria iluminatului pe https://wizconnected.com.

Despre Signify

Signify (Euronext: LIGHT) este lider global în domeniul iluminatului pentru piaţa profesională şi de consum şi al iluminatului care utilizează Internetul Lucrurilor. Produsele noastre marca Philips, sistemele de iluminat conectat Interact şi serviciile de date aduc valoare de business și transformă viețile oamenilor în case, clădiri de birouri și spații publice. Cu vânzări de peste 6.2 miliarde de EUR în 2019, avem o echipă de aproximativ 36,000 de angajați în peste 70 de țări şi exploatăm potenţialul extraordinar al luminii pentru a îmbunătăţi vieţile oamenilor. Compania noastră a fost desemnată Liderul Industriei în Indicele de Sustenabilitate Dow Jones pentru al treilea an consecutiv. Știri despre Signify se află în Newsroom, pe Twitter şi pe LinkedIn. Informațiile pentru investitori pot fi găsite pe pagina Investor Relations.

Comunicat de presă 27 august, 2020

 

Share