IZYTRON IQ – O NOUĂ DIMENSIUNE A TEHNOLOGIEI DE TESTARE

REALIZARE RAPIDĂ ȘI UȘOARĂ A STRUCTURILOR ȘI TESTELOR COMPLEXE

IZYTRONIQ este un software de testare dezvoltat recent. Cu ajutorul acestuia întregul scenariu de testare poate fi vizualizat, gestionat și documentat într-o manieră pregătită pentru audit și totodată, independentă de instrument.  Puteți combina și documenta într-un singur test, măsurători și date provenite de la diverse instrumente de măsură și multimetre. Acest software funcționarea intuitiv și modern, oferind acces rapid la toate funcțiile. Utilizatorii au doar opțiuni pentru acțiuni care sunt relevante pentru sarcina respectivă, datorita modului de selectare inteligent și dezactivării instrumentelor și zonelor de lucru. Software-ul are o proiectare ingenioasă, cu iconițe expresive. Reprezentarea relațiilor complexe dintre elementele bazei de date se face prin intermediul structurilor arborescente. Modul de vizualizare poate fi adaptat individual pentru comutarea între modurile tabel, arbore și index, format portret și peisaj (landscape) precum și între modurile de operare prin ecran tactil sau mouse. Obiectele și locațiile pot fi definite prin intermediul procedurii de drag & drop. Se faciliteaza chiar și operații complexe: atribuirea obiectelor definite anterior către alte locații cum ar fi proprietăți, clădiri, etaje și camere. Opțiunile de funcționare sunt extinse prin mod de operare de la distanță și funcția apasă-imprimă, Este simplificata transmiterea valorilor măsurate împreună cu toate datele caracteristice relevante.

INTELIGENT->  IZYTRON IQ revoluționează modul în care lucrați cu aparatul de măsură.

IZYTRON IQ detectează și gestionează automat instrumente de testare interconectate și arată domeniile și funcțiile disponibile ale aparatelor de măsură. Datorita modului inteligent în care se face importarea și exportarea datelor între IZYTRON IQ și aparatul de măsură, sincronizarea structurilor de memorie și a valorilor măsurate este simplificată cu mult și se evită din timp, posibile inadvertențe privind măsurătorile efectuate.

SIGUR -> Documentare într-o manieră pregătită pentru audit

Întregul scenariu de testare poate fi vizualizat, gestionat și documentat într-o manieră pregătită pentru audit și totodată, independentă de instrument. Deci, pentru prima dată, puteți combina și documenta într-un singur test, măsurători și date provenite de la diverse aparate de măsură și multimetre.

EFICIENT->  Testele se documenteaza rapid.

IZYTRON IQ este optimizat pentru utilizarea stationara si mobila. Astfel permite atat efectuarea masuratorilor cat si documentarea lor, la fata locului intr-un mod foarte practic. În concluzie, se faciliteaza documentarea testelor, care până acum necesita foarte mult timp.

SIMPLU->   Funcționare simplă, intuitivă și inteligibila

Structurile și secvențele de testare complexe se dezvolta facil si rapid – interfața cu utilizatorul a IZYTRON IQ a fost concepunta pe baza acestui principiu. Are un mod inteligent de selectare si suprimare a zonelor de lucru si a instrumentelor disponibile, lucru ce ii ofera utilizatorului doar optiuni pentru actiunile care ii sunt relevante pentru sarcina respectiva. Acest aspect este completat de o proiectarea ingenioasă, cu iconițe sugestive și reprezentarea relațiilor complexe dintre elementele bazei de date, cu ajutorul structurilor arborescente simple.

FLEXIBIL-> Posibilitate de extindere – software-ul crește in conformitate cu sarcinile dumneavoastră

IZYTRON IQ are disponibile 3 versiuni, adică Business, Enterprise și Education, pentru a se plia pe diferite cerințe. Dacă sistemul dumneavoastră de gestionare a testelor devine mai cuprinzător si cerintele cresc, IZYTRON IQ poate fi adaptat usor. Datele pe care le aveti in baza de date sunt pastrate si protejate pe parcursul procesului de extindere 

GAMĂ DE APLICAȚII

Testarea echipamentelor și instalațiilor

De obicei, verificarea echipamentelor implică efectuarea mai multor măsurători, în diverse puncte de testare. IZYTRON IQ permite introducerea de structuri ale sistemelor electrice, printr-o structură arborescentă, și alocarea orientată pe componentă, a rezultatelor obtinute in urma testelor, prin intermediul comunicației   apasă/imprimă,   prin   Bluetooth,   USB   sau   Wi-Fi. O alta varianta o reprezinta faptul ca structura arborescentă complexă, se poate  transmite bidirecțional către instrumentul de măsură. Rapoartele se pot genera dinamic prin optiunea pentru documentare fotografica. Acest lucru ajuta la pregatirea eficienta si rapida a rapoartelor

Testarea mașinilor 

Masinile moderne de productie au structuri complexe, necesitand astfel o mare varietate de etape de testare, acestea fiind incluse în procedura generală de testare.

Etapele includ inspecții vizuale și teste functionale, precum și verificari metrologice. IZYTRON IQ se pliaza pe această cerință cu ajutorul unor secvențe de testare individuale programabile. Pentru fiecare etapa din secventa se pot include instructiunile si imaginile de asistenta, fapt ce sustine munca inspectorului.

Testarea echipamentelor medicale 

Fiecare producator de echipamente medicale specifica testele necesare pentru inspectiile tehnice de siguranta si pentru verificarile metrologice.

Testele care se efectueaza pe instrumentul medical respectiv sunt foarte variate in functie de fiecare caz in parte. IZYTRONIQ ofera posibilitatea realizarii unei documentații de testare foarte eficiente, insa  individualizate, pentru echipamentele medicale, prin rezumarea și combinarea testelor de siguranță și de funcționare.

Testarea dispozitivelor electrice 

Fie că este vorba de verificare după reparații, de verificare inițială sau de verificare periodică – IZYTRONIQ va pune la dispoziția dumneavoastră diverse opțiuni, cu scopul  de a eficientiza procedurile și pentru a economisi timp. Mai mult decat  schimbul de date bidirecțional cu instrumentul de testare, testarea computerizată și modernă este permisa cu ajutorul funcțiilor de control la distanță și apasă/imprimă. Secventele create individual se pot transfera catre instrumentul de testare si executate acolo cu ajutorul acestuia.

 Discuta cu specialistul nostru , Project Manager Ionut Gauca, 0731 570 381,ionut.gauca@arc.ro

ARC BRAȘOV SRL este partener autorizat în România.
Pentru detalii, vă rugăm să ne contactați.
Tel: 0268 – 472 577
0268 – 477 777
arc@arc.ro
www.arc.ro
blog.arc.ro

Share