IEAS 2015 – eveniment de referință pentru industria din România

Echipamente electrice și automatizări în București la Palatul Parlamentului 08 – 11.09.2015

Evenimentul IEAS este un eveniment tehnic, specializat, dedicat industriei de echipamente electrice și automatizări din România, ce se desfășoară anual în locația Palatului Parlamentului din București, în prima parte a lunii septembrie.

Industria este într-o continuă mișcare și dezvoltare, acest lucru putând fi observat în prezent pe toate piețele, fie că vorbim despre proiecte aflate în derulare sau proiecte noi. Dezvoltarea și îmbunătățirea continuă a tehnologiei a permis mobilitatea și menținerea industriei de echipamente electrice și automatizări pe linia de plutire, în pofida factorilor de influență din societate. Numeroase companii de echipamente electrice, automatizări sau furnizoare de energie electrică au înțeles importanța deosebită a prezenței lor în cadrul evenimentelor specializate.

Tendințele în zona târgurilor și evenimentelor sunt date de ceea ce se petrece la nivel global, unde se observă accentul către evenimente cu formate complexe, cu manifestări științifice cu aplicabilitate și prezentări de noi produse și servicii. În cadrul evenimentelor clienții își doresc ca vizitatorii să își însușească și să utilizeze noile tehnologii, ce se adresează de multe ori și end-userilor dar mai ales industriei. Aceasta este structura urmărită de evenimentul International Electric&Automation Show, IEAS, structură ce anual se perfecționează, urmare fead-back-ului primit din partea clienților.

ieas2

International Electric & Automation Show, IEAS și-a propus încă de la prima ediție din 2005 să fie punctul de întâlnire între companii și specialiști, dezvoltând o serie de manifestări dedicate acestora, ce sunt în concordanță cu tendințele din piață. IEAS reprezintă mai mult decât un târg tehnic, conferințe și prezentări, IEAS îmbină elemente de show pentru a contura un cadru atractiv timp de 4 zile, cu acțiuni de matchmaking și business networking.

În perioada 08 – 11 septembrie 2015 va avea loc cea de-a 11-a ediție a evenimentului de echipamente electrice și automatizări, IEAS ce reunește cele mai importante companii din industrie, din România și din străinătate, într-un cadrul expozițional de excepție. Evenimentul se adresează în mare măsură tuturor industrilor din România, însă cu precădere către următoarele zone: industria de echipamente electrice și automatizări, industria energetică, industria electonică și electrotehnică, producția și distribuția de energie electrică, industria nucleară, industria construcțiilor, industria auto, industria feroviară, industria navală, industria aeronautică, industia alimentară, industria petrolieră și metalurgică, industria chimică, industria maselor plastice, industria lemnului, telecomunicații, energie regenerabilă și alte industrii sau domenii tangențiale.

În paralel cu IEAS are loc Congresul CEEER, ce dezbate și prezintă cele mai actuale subiecte din industrie. Congresul se desfășoară în primele 2 zile ale evenimentului, în sala Nicolae Bălcescu.

IEAS 2015 a fost lansat la începutul lunii octombrie 2014 și 40% din spațiile disponibile sunt deja ocupate de către expozanții tradiționali. Printre aceștia amintim: Alfa Energ, Bartec Safety, Bibus Ses, Cabur, Csatari Plast, Exclusiv Import-Export, Finder, Ge Tech Automation, General Cable, Gerkon, Hermi, Kreatron, Lapp Group, Lisscom, National Instruments, Phoenix Contact, Polygon Trading, Rittal, Ronexprim, Roxtec, Schlemmer, Schneider Electric, Siemens, Tehno World, Weidmuller.

Pentru perioada următoare pregătim numeroase suprize celor ce activeaza în domeniu.

Vă așteptam pentru informații pe site-ul www.ieas.ro.

Share