SIEMENS: Noile întrerupătoare diferențiale cu protecție la suprasarcină salvează până la 50% din spațiu în tablourile electrice de distribuție

Gama 5SV1 RCBO de la Siemens  combină pentru prima dată protecția diferențială și cea la suprasarcină și scurtcircuit, într-un singur modul de 18 mm. Acest echipament compact oferă protecție la șocuri electrice pentru oameni și, în același timp, protejează cablurile în caz de supraîncărcare. În plus, prin comparație cu echipamentele clasice, gama 5SV1 RCBO ocupă doar jumătate din spațiu. Acest lucru facilitează montajul mai multor echipamente într-un distribuitor, iar instalațiile vechi se pot moderniza mult mai ușor, fără modificarea cutiei.
Întrerupătoarele 5SV1 se pot asambla împreună cu echipamentele 5SV6 AFDD, oferind astfel protecția personalului și cablurilor, dar și prevenția la foc. Noile diferențiale într-un modul de 18 mm sunt disponibile pentru diferite aplicații: tip AC sau tip A, cât și în variantele 4,5kA și 6kA.

Astfel, puteți avea un echipament ergonomic, fiabil și sigur, care va spori eficiența și flexibilitatea instalațiilor dumneavoastră.

Există variante constructive pentru curent nominal de : 2A,  4A,  6A,  10A,  13A,  16A  și  pentru caracteristică  de declanșare de tip A și tip C. Toate aceste dispozitive fac parte din noua gamă SENTRON.

Mai multe informații găsiți pe pagina:  http://siemens.com/rccb

Contact Siemens România: Sebastian Bălășoiu, sebastian.balasoiu@siemens.com

Share