IEAS 2011, o ediție de succes

A consemnat Mihai Mateescu

Deși domeniul distribuției de echipament energetic și electric s-a confruntat cu o reducere serioasă a volumului activității in ultimii doi ani, este evident ca firmele din România fac eforturi serioase pentru a relansa piața. Soluțiile găsite înseamnă echipament electric de calitate, performant și eficient, integrarea energiei din surse regenerabile în sistem, siguranță deplină în utilizarea curentului electric.

ieas

De altfel, marile firme de pe piața românească de echipament electric și-au reorganizat activitatea punând în centrul ei eficiența energetică și energia din surse regenerabile, domenii pentru care oferă soluții optime și complete la cerințele clientului.

ieas1

Evenimente notabile, cum a fost aniversarea celor douzeci de ani ai firmei Electroalfa, au completat tabloul celor patru zile de mare interes pentru numeroși specialiști din domeniul energiei electrice. Este de menționat faptul că abordarea unitară a domeniului electric și energetic, incluzând producția, transportul și distribuția, cu variatele aspecte ale fiecăruia, s-a dovedit a fi o strategie de succes, inclusiv la Conferințele IEAS ce s-a desfășurat sub sigla CEEA (Conferințe de Echipamente Electrice și Automatizări).

ieas
Eligiusz Skrznecki si Mihai Mateescu masoara impedanta de scurtcircuit a retelei electrice din Palatul Parlamentului folosind aparatele de masura MPI-502 si MPI-525 de la SONEL
Share