Butoane cu transmisie radio, Harmony XB5R

Schneider Electric a lansat gama Harmony XB5R, oferta de butoane cu transmitere radio ce simplifică procesul de cablare, datorită tehnologiei fără fir, prin reducerea costurilor și a timpului de instalare. Tehnologia radio facilitează libertatea de mișcare în jurul mașinii și este soluția ideală atunci când este necesară schimbarea procesului de comandă locală.

Read more

Considerații privind economia și perspectivele pieței pilelor de combustibil portabile

În această lucrare sunt prezentate beneficiile, costurile și prognozele de piață ale pilelor de combustibil portabile. Se poate spune că pilele de combustibil portabile vor apărea mai târziu pe piață și este puțin probabil să devină la fel de populare ca bateriile. Deși celulele combustibile portabile sunt susceptibile de a deveni produse de comercializare în serie, ele trebuie să devină obișnuite, iar acest lucru se va întâmpla doar atunci când utilizatorii vor fi în imposibilitatea de a distinge dispozitivele electronice alimentate de pile combustibile de cele alimentate de baterii, cu excepția cantității diferite de energie furnizată. În caz contrar, pilele de combustibil portabile sunt susceptibile de a fi limitate la o nișă mică de utilizatori profesioniști.

Read more

Stațiile automate de încărcare a mașinilor electrice – compacte și flexibile

Având în vedere creșterea imensă a prețurilor combustibilului, mobilitatea electrică a devenit o piață extrem de tentantă, care trebuie tratată la modul cel mai serios.
Această piață se referă în primul rând la vehiculele care sunt construite cu un motor electric. Conducătorul auto trebuie să aibă posibilitatea să reîncarce energia consumată, la o stație de încărcare electrică.

Read more