Conectivitatea aduce clădirilor inteligență artificială-INTERSEC Frankfurt pe Main, 8-13 martie 2020

Procesul de conectare a diferitelor servicii ale clădirilor cu Tehnologia modernă de securitate, intră într-o nouă fază: proiectele inițiale de cercetare și platformele de aplicații permit previziuni pentru beneficiile oferite de clădirea inteligentă și aplicațiile smart-city. Pentru toți experții din domeniul tehnic, al planificării și construcției clădirilor, al cincilea Forum INTERSEC Frankfurt pe Main – Conferința pentru tehnologii de securitate conectată – va examina viitorul tehnologiei de securitate a clădirilor.

Preocupare importantă a producătorilor și utilizatorilor, siguranța conectată și tehnologia de securitate vor fi aspecte importante la Light + Building – cel mai important târg mondial pentru iluminat și tehnologia serviciilor din clădiri din martie 2020. La Light + Building vor expune companii de top care acoperă întregul spectru de tehnologie de servicii pentru clădiri,  de exemplu, vor expune iluminat de urgență în Hala 8 și automatizarea clădirilor în Halele 9 și 11. „Intersec Building”, platforma internațională  pentru tehnologia de securitate conectată se vadesfășura în Hala 9.1.

Forumul Intersec este principala interfață de informare a clădirii Intersec (8 – 13 martie 2020), platforma internațională pentru tehnologia de securitate și securitate conectată la Light + Building 2020. Sursa: Messe Frankfurt / Sandra Gätke

Ca parte a Light + Building, Intersec Building reunește produsele oferite de liderii pieței internaționale din domeniul siguranței și tehnologie de securitate, cum ar fi Siemens, DOM Sicherheitstechnik, Grothe, WANZL, PCS Systemtechnik și Schneider Intercom. În acest cadru, Forumul Intersec funcționează ca interfață de informare, în cadrul căreia aproximativ 80 de experți vor discuta despre experiențele lor și provocările întâmpinate în cele șase zile de Light+Building din Frankfurt  pe Main, între 8 și 13 martie 2020.

„Conectivitatea poate genera doar inteligență și, prin urmare, eficiență economică atunci când toate sistemele clădirii sunt legate. În cadrul acestei legături, limbajul comun este esențial. Astfel, planificarea digitală complet integrată a sistemelor de siguranță, securitate și servicii ale clădirilor, este o necesitate pentru viitor.
Și doar Intersec Building la Light + Building face acest lucru evident ”, spune Iris Jeglitza-Moshage, vicepreședinte senior, Messe Frankfurt.
În consecință, Forumul Intersec acoperă spectrul tehnologic de viziuni ale sistemelor conectate, așa cum se arată, de exemplu, în „Previzualizare” platformă de cercetare, pentru experiență practică în planificarea, construcția, exploatarea și întreținerea echipamentelor integrate de securitate și securitate în clădiri.
Forumul Intersec din martie 2020 va evidenția subiectele interoperabilității semantice , ale inteligenței artificială (AI) în clădiri, securității cibernetice, modelelor digitale ale clădirilor(BIM), protecției la incendii, situațiilor de urgență și iluminatului de siguranță, tehnologiei video, managementul accesului inteligent, efracției și sistemelor de alarmare la efracție, tehnologiilor, serviciilor și cadrului legal. Conferința începe în după-amiaza primei zile a Light+Building (8 martie), cu prelegeri provocatoare și discuții care dezbat inteligența artificială în clădiri. În următoarele cinci zile, prelegerile vor avea loc între orele 10.00 și 16.00 și vor fi urmate seara, de evenimente de networking și de discuții în zona de conferințe a Sălii 9.1.

A 5-a Conferință a Forumului Intersec pentru tehnologie de securitate conectată  va avea loc în cadrul Intersec Building în timpul Light + Building la Frankfurt pe Main, între 8 și 13 martie 2020. Participarea este inclusă în prețul biletului de intrare la expoziția Light + Building.Pentru detalii, accesați :

http://www.Intersec-Building.com

Informații  despre Messe Frankfurt
Messe Frankfurt este cel mai mare organizator de târguri, congrese și evenimente din lume cu propriul său teren de expoziție. Cu peste 2.500 de angajați în 30 de locații, compania generează vânzări anuale de aproximativ 718 milioane EUR. Avem legături strânse cu sectoarele noastre industriale și servim interesele clienților noștri în mod eficient în cadrul târgurilor și evenimentelor noastre și serviciilor anexă.  Unul dintre elementele unice ale grupului este rețeaua de vânzări globală,  care se extinde în întreaga lume. Gama noastră completă de servicii – atât la fața locului, cât și online – asigură clienții din întreaga lume să se bucure constant de o înaltă calitate și flexibilitate la planificarea, organizarea și desfășurarea evenimentelor lor. O gamă largă de servicii include închirierea terenurilor de expoziție, construcția și comercializarea standurilor la târguri, servicii de personal și de alimentație. Cu sediul central în Frankfurt pe Main, compania este deținută de Orașul Frankfurt (60 la sută) și statul Hesse (40 la sută). Pentru mai multe informații, vizitați site-ul nostru web la adresa: www.messefrankfurt.com

Comunicat de presă octombrie 2019

Share