Hypermotion

Hypermotion 14-16 septembrie 2021 Frankfurt pe Main – mobilitate și logistică

Hypermotion este platforma de inovare multimodală pentru mobilitatea și logistica viitorului în orașele verzi și regiunile inteligente. În perioada 14-16 septembrie 2021, simultan cu Automechanika Frankfurt, Hypermotion va reuni numeroși jucători din industria automobilelor, transporturilor și logisticii dornici să își unească forțele pentru a promova mobilitatea și tranziția energetică. Accentul este pus pe digitalizare  și decarbonizare.

Un număr de patru evenimente vor fi organizate în paralel cu Hypermotion 2021

 1.Hypermotion-Lab

Faceți loc unor concepte inovatoare, fie că sunt discuții de tip panel, discuții tehnologice, start-up-uri sau THINK TANKS.  Hypermotion-Lab este punctul de întâlnire pentru noii veniți, experți și gânditori inventivi, care ar dori să schimbe lumea cu proiectele și tehnologiile lor inovatoare într-un mod revoluționar.

 

2.smc – Smart Mobility + Green Cities Conference

SMC va avea loc în perioada 14-16 septembrie 2021 ca parte a Hypermotion. Este un viitor forum pentru concepte, soluții, produse și transfer de cunoștințe pentru mobilitate durabilă în orașe și regiuni. Acesta combină conferințe profesionale, o expoziție, ateliere și părți interactive.

Smart Mobility Conference

Conferința smc – Smart Mobility + Green Cities se concentrează pe ADN-ul viitoarelor noastre sisteme de trafic și transport. Subiectele sunt protecția climei, reducerea emisiilor și durabilitatea în orașe și regiuni. Vor fi abordate și cele mai recente idei și inovații pentru modelarea mobilității de mâine și a logisticii urbane, cele mai bune abordări pentru rețeaua digitală și dezvoltarea infrastructurii pe uscat, pe apă și în aer.

Pe parcursul a trei zile, experții vor discuta o gamă largă de probleme. Accentul principal se pune pe oportunități și riscuri pe drumul către revoluția de mobilitate discutată adesea și controversată, atât în ​​centrele urbane, cât și în zonele rurale. Vor fi evidențiate cele mai importante tendințe, schimbări perturbatoare, evoluții evolutive și revoluțiile minore și majore necesare în transportul personal, transportul public și logistica urbană. SMC pune degetul pe pulsul mobilității moderne, urmărind următoarele subiecte principale în cele trei zile de conferințe:

Ziua 1, 14.09.2021 smc: Hypermotion X Automechanika – digital, durabil, conectat

Cum va arăta mobilitatea în orașele și regiunile noastre și ce produse și servicii noi vor rezulta ? Ce rol va juca mașina în viitor? Cum va fi transportul viitorului și cum și unde vor fi produse aceste vehicule? Ce soluții inteligente există pentru optimizarea și securizarea lanțurilor de mobilitate, transport și logistică? Ce funcționalități au acestea și ce noi piețe vor deschide? Ce beneficii implică infrastructurile ITS și Car2X?

 Ziua 2, 15.09.2021 smc: Set MIND nou – multimodal, inteligent, bazat pe date

Ce factori ne influențează viitorul comportament de mobilitate? Care sunt consecințele acțiunilor noastre? Cum poate fi gestionat inteligent traficul? Digitalizarea și analiza bigdata sunt cheile pentru gestionarea în timp real a sistemului de transport? Cum pot fi migrate sistemele cu succes? Ce nevoi de mobilitate au utilizatorii și cum pot revoluțiile energetice și de transport ambele să aibă succes în același timp?

Ziua 3, 16.09.2021 smc: Infrastructură de performanță urbană

Cum pot orașele să profite de digitalizare pentru a ameliora resursele exagerate? Cum susținem industria de retail în perioadele de hiperlogistică prin Corona? Ce idei și companii noi cuceresc scena mobilității și logisticii? Care sunt conceptele de transport sau aprovizionare  ale orașelor și regiunilor?

3.Conferința Hyperloop

Premiera la Frankfurt: pe 16 septembrie 2021, Conferința Hyperloop va avea loc pentru prima dată. Prezentat de Hypermotion și Mother Earth Ventures, acesta va reuni toți jucătorii cheie din ecosistemul Hyperloop.

4. scalex – Supply Chain + Logistics Excellence Conference

 

https://hypermotion-frankfurt.messefrankfurt.com/frankfurt/en.html

Share